TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Nasılsa bilerek 1 veren insan sayısı çok düşük Metinin şampiyonluk şansı çok ama kullanabilirsem kullanırım yine :A
sen dunku oy icin bana tesekkur etmedin demi ? :D
cift haneli puan verdim halbuki :D yada sen kimseye etmedin :)
tatilde herkes buraya cok takilir sende tam tersi azalttin :D

Bence yerli/yabancı ayrı ayrı olmalı. Yelpaze çok geniş 90'larda.

sen dunku oy icin bana tesekkur etmedin demi ? :D
cift haneli puan verdim halbuki :D yada sen kimseye etmedin :)
tatilde herkes buraya cok takilir sende tam tersi azalttin :D

Aynen kimseye etmedim sadece harika atabildim ama teşekkürler oyun için slow seviyorsun bu şarkıyı birazda senin oyun için seçtim beni yanıltmadın. :D Evet aktifliğim tatilde düştü gibi ama ms başlayınca yine artırabilirim belki :A

Aynen kimseye etmedim sadece harika atabildim ama teşekkürler oyun için slow seviyorsun bu şarkıyı birazda senin oyun için seçtim beni yanıltmadın. :D Evet aktifliğim tatilde düştü gibi ama ms başlayınca yine artırabilirim belki :A
vay beni dusunerekten secmis :Z
zayif noktami iyi biliyon :A

Geçmişte seçilmeyen kategorileri her seferinde soracak mısın? :D
:) bence @mrt-06 her seferinde anket yapacagina ertesi hafta ankette ikinci gelmis kategariyle devam etmeli.
anket isi yarismayi uzatiyor..
kendisi herhafta bir format secebilir aslinda yada cok secenekli buyuk bir anket yapip sirasiyla gidilmeli. senin vesilenle ona mesaj vermis oldum :D
bu arada turk sanat muzigide eklenmeli bence. hep pop olmaz.
arabesk mesela, türkü mesela hem biraz yeni tarzlar dinemek zorunda olur insanlar :D
ayni anda yarismada popla arabesk tarzi yarisacagina hepsi kendi kategorisinde olmali

90lardanda çok seveceğini düşündüğüm bir şarkı seni bekliyor. :A
neden sadece benim zevkimi dusunuyonki :A benim tarzim pek uyusmayabiliyor baskalariyla

:) bence @mrt-06 her seferinde anket yapacagina ertesi hafta ankette ikinci gelmis kategariyle devam etmeli.
kendisi herhafta bir format secebilir aslinda yada cok secenekli buyuk bir anket yapip sirasiyla gidilmeli. senin vesilenle ona mesaj vermis oldum :D
arabesk mesela, türkü mesela hem biraz yeni tarzlar dinemek zorunda olur insanlar :D
ayni anda yarismada popla arabesk tarzi yarisacagina hepsi kendi kategorisinde olmali

neden sadece benim zevkimi dusunuyonki :A benim tarzim pek uyusmayabiliyor baskalariyla

Aynen, popla çok yarıştık diğer yarışmada tamam popta olsun ama dediğin gibi yeni tarzlarda olmalı :A

Geçmişte seçilmeyen kategorileri her seferinde soracak mısın? :D
Bu inadı ben de anlamadım. :D
Aslında konseptleri ben belirleyecektim sormayacaktım ama böyle herkesin istediği olsa daha iyi olur diye düşündüm anketin mantığı bir kategori elendiğinde yenisi geliyor her hafta her hafta 4 yeni konsept bulamam. :):)

Aynen, popla çok yarıştık diğer yarışmada tamam popta olsun ama dediğin gibi yeni tarzlarda olmalı :A
@mrt-06 duy sesimizi :D
ayni fikirde oldugumuza sevindim :)
Daha 3. haftadayız, onlar da olacak elbette. :)

Aslında konseptleri ben belirleyecektim sormayacaktım ama böyle herkesin istediği olsa daha iyi olur diye düşündüm anketin mantığı bir kategori elendiğinde yenisi geliyor her hafta her hafta 4 yeni konsept bulamam. :):)

@Amoureux e yazdığım açıklamayi düşün bence :)

Konsepti sen seç anket süresi çok uzun yarışmayı soğutuyor :)

Konsepti sen seç anket süresi çok uzun yarışmayı soğutuyor :)
Bir gün ara vermiş oluyoruz art arda olması pek iyi olmaz diye düşünüyorum. :)

1 gün dinleniyoruz diye anket koyuyorum bunu üstte açıkladım. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan