Kendi ruhsal sağlığım açısından bir gün ara olmalı çünkü ben sinir stres yapıyorum. Ama dediğim gibi bunu sorayım yine genel isterse anket için uzatmam.evet ama sonrada yildizlar yarisiyorla problem oluyor
Kendi ruhsal sağlığım açısından bir gün ara olmalı çünkü ben sinir stres yapıyorum. Ama dediğim gibi bunu sorayım yine genel isterse anket için uzatmam.evet ama sonrada yildizlar yarisiyorla problem oluyor
bu arada baş juri yaptında oylamada bir özelliğe sahipmiyim ?Kendi ruhsal sağlığım açısından bir gün ara olmalı çünkü ben sinir stres yapıyorum. Ama dediğim gibi bunu sorayım yine genel isterse anket için uzatmam.
Oylamada işte oy verirken sende benim gibi oy verebiliyorsun.bu arada baş juri yaptında oylamada bir özelliğe sahipmiyim ?
bol keseden veremeyebilirim benOylamada işte oy verirken sende benim gibi oy verebiliyorsun.
Sen yufka yüreklisin elin boldur bence.bol keseden veremeyebilirim ben
biraz katı bir juri olacam 😛
çift yarışmasında elim boldu. elimi çektim Efe geldi yerime sevdiğim bir çift elendiSen yufka yüreklisin elin boldur bence.
@destere gibi yapmayacağından eminim zaten.çift yarışmasında elim boldu. elimi çektim Efe geldi yerime sevdiğim bir çift elendi
burda tamam @destere gibi birine çift haneli verip diğeriyle arada bir sürü puan farkı koymam ama çok bol keseden verince bir özelliğimiz kalmıyor sanki
tabi böyle trip atanlarda olmuyor. iyi bir yönden
Çok saçmaAslında konseptleri ben belirleyecektim sormayacaktım ama böyle herkesin istediği olsa daha iyi olur diye düşündüm anketin mantığı bir kategori elendiğinde yenisi geliyor her hafta her hafta 4 yeni konsept bulamam.
Daha 3. haftadayız, onlar da olacak elbette.
takıntılı olduğum kimse yok zaten@destere gibi yapmayacağından eminim zaten.
Sen yarışmıyorsun zaten oy da göndermiyorsun niye atlayıp da beni sinir ediyorsun zaten sinirlerim tepemde yine.Çok saçma
Çemberleri biraz daha daralt ve her hafta 3 konsept sun, arada bir aynı olabilir elbet. Ya da tamamen kendin seç. Böyle olunca önünde sonunda sundukların seçilecek. Hep aynı teraneye mi oy vericez biz
Aman çok özür dilerim sinirlendirdiğim için. Çakma yarışmanla sana iyi eğlencelerSen yarışmıyorsun zaten oy da göndermiyorsun niye atlayıp da beni sinir ediyorsun zaten sinirlerim tepemde yine.
Komik değilsin... Bu mesajını da kenara not aldım.Aman çok özür dilerim sinirlendirdiğim için. Çakma yarışmanla sana iyi eğlenceler
Bütün bu müzik yarışmaları birbirinin çakması değil mi?Komik değilsin... Bu mesajını da kenara not aldım.
Oylama formatı aynı sadece, format olarak aynı değil...Bütün bu müzik yarışmaları birbirinin çakması değil mi?
90'lae seçildi demek bu sefer cidden efsane geliyorum o zaman.. @ozmoturk
Bütün bu müzik yarışmaları birbirinin çakması değil mi?
Neyse itiraflar başlıyor birazdan haberiniz olsun.takıntılı olduğum kimse yok zaten
bu hafta @EFE UYSAL i sevindirebilirim inşallah.
beni elemeyi düşünüyordu, normal jurilikten terfi ettik en azindan 5 puan altı almaz herhalde
Oylama formatı aynı sadece, format olarak aynı değil...
Neyse itiraflar başlıyor birazdan haberiniz olsun.
ne o çarpıcı itiraflarınmı olduda bukadar sevindinHaydi bekliyorum.
ne o çarpıcı itiraflarınmı olduda bukadar sevindin