TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
evet ama sonrada yildizlar yarisiyorla problem oluyor :A
Kendi ruhsal sağlığım açısından bir gün ara olmalı çünkü ben sinir stres yapıyorum. :A Ama dediğim gibi bunu sorayım yine genel isterse anket için uzatmam. :)

Kendi ruhsal sağlığım açısından bir gün ara olmalı çünkü ben sinir stres yapıyorum. :A Ama dediğim gibi bunu sorayım yine genel isterse anket için uzatmam. :)
bu arada baş juri yaptında oylamada bir özelliğe sahipmiyim ? :D

Sen yufka yüreklisin elin boldur bence. :A
çift yarışmasında elim boldu. elimi çektim Efe geldi yerime sevdiğim bir çift elendi :D
burda tamam @destere gibi birine çift haneli verip diğeriyle arada bir sürü puan farkı koymam ama çok bol keseden verince bir özelliğimiz kalmıyor sanki :A
tabi böyle trip atanlarda olmuyor. iyi bir yönden :)

çift yarışmasında elim boldu. elimi çektim Efe geldi yerime sevdiğim bir çift elendi :D
burda tamam @destere gibi birine çift haneli verip diğeriyle arada bir sürü puan farkı koymam ama çok bol keseden verince bir özelliğimiz kalmıyor sanki :A
tabi böyle trip atanlarda olmuyor. iyi bir yönden :)
@destere gibi yapmayacağından eminim zaten. :D

Aslında konseptleri ben belirleyecektim sormayacaktım ama böyle herkesin istediği olsa daha iyi olur diye düşündüm anketin mantığı bir kategori elendiğinde yenisi geliyor her hafta her hafta 4 yeni konsept bulamam. :):)

Daha 3. haftadayız, onlar da olacak elbette. :)
Çok saçma :A
Çemberleri biraz daha daralt ve her hafta 3 konsept sun, arada bir aynı olabilir elbet. Ya da tamamen kendin seç. Böyle olunca önünde sonunda sundukların seçilecek. Hep aynı teraneye mi oy vericez biz :A

Çok saçma :A
Çemberleri biraz daha daralt ve her hafta 3 konsept sun, arada bir aynı olabilir elbet. Ya da tamamen kendin seç. Böyle olunca önünde sonunda sundukların seçilecek. Hep aynı teraneye mi oy vericez biz :A
Sen yarışmıyorsun zaten oy da göndermiyorsun niye atlayıp da beni sinir ediyorsun zaten sinirlerim tepemde yine. :A

Bütün bu müzik yarışmaları birbirinin çakması değil mi? :A
Oylama formatı aynı sadece, format olarak aynı değil...

90'lae seçildi demek bu sefer cidden efsane geliyorum o zaman..:A @ozmoturk
Bütün bu müzik yarışmaları birbirinin çakması değil mi? :A
takıntılı olduğum kimse yok zaten :D
bu hafta @EFE UYSAL i sevindirebilirim inşallah.
beni elemeyi düşünüyordu, normal jurilikten terfi ettik :A en azindan 5 puan altı almaz herhalde :A
Neyse itiraflar başlıyor birazdan haberiniz olsun. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan