hhahaha gece yolcuları ile emre altuğ yarışıyor şuan evet emrenin bu şarkısınıda seversin sanmıstım erol beyde var kliptegece yolcuları zirvede şu anda yalnız tehlike geçmiş değil emre altuğ kazmasını diskalifiye etmek şart
hhahaha gece yolcuları ile emre altuğ yarışıyor şuan evet emrenin bu şarkısınıda seversin sanmıstım erol beyde var kliptegece yolcuları zirvede şu anda yalnız tehlike geçmiş değil emre altuğ kazmasını diskalifiye etmek şart
ben oy kullanmadım henüzgece yolcuları zirvede şu anda yalnız tehlike geçmiş değil emre altuğ kazmasını diskalifiye etmek şart
gece yolcularını pas geçmeyeceğine eminim sen kaliteden ödün vermeyen bir karaktere sahipsin bana inat bile böyle kaliteli bir şarkıyı dışlayamazsın o yüzden içim rahatben oy kullanmadım henüz
isin ucunda Ismail Yk varsa tek oylamada yapabilirimgece yolcularını pas geçmeyeceğine eminim sen kaliteden ödün vermeyen bir karaktere sahipsin bana inat bile böyle kaliteli bir şarkıyı dışlayamazsın o yüzden içim rahat
Ben oy vermiştim sanki acaba başka şeyle mi karıştırdım.şarkıları dinleyip ankete desteklerinizi bekliyoruz bir hatırlatma yapalım ayoll
@Harunnn60 @vadikızı @MEnes @dreamy @Forumdash @turkuazz @OzaN @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @yatutarsa @MasacRE- @kevinspacey @mrt-06
gece yolcularına oy vermeyi unutmaBen oy vermiştim sanki acaba başka şeyle mi karıştırdım.
bu listede de oldukça başarılı şarkılar bulunuyor tam 12 tane şarkı seçtim
Yıldız Tilbe - Karpuz Getir Yiyeyim
Hande Yener - Acele Etme
Burcu Güneş feat Ceza - Sahilden
Işın Karaca - Yetinmeyi Bilir misin?
Emre Altuğ - Aşk-ı Kıyamet
Rafet El Roman - Yalancı Şahidim
Nil Karaibrahimgil - Bütün Kizlar Toplandik
Gece Yolcuları - Unut Beni
Kıraç - Razıysan Gel
Gökhan Özen - Sana Yine Muhtacım
Ziynet Sali - Amman kuzum
Deniz Arcak - Eyvallah
liste için emeğine sağlık @Çiğdem- iyi bir liste olmuş
gece yolcularına oy vermeyi unutma
hahaha @Harunnn60 part 1 e oy kullanmıstın bu part 2 ayoll 2004 yılına özel 40 şarkı ayarladık bunada bir zahmet bakBen oy vermiştim sanki acaba başka şeyle mi karıştırdım.
birbrleriyle en ufak alakaları yok gece yolcularının unut beni beni şarkısı mükemmel emre altığdan ne buldular anlamadımhahaha @Harunnn60 part 1 e oy kullanmıstın bu part 2 ayoll 2004 yılına özel 40 şarkı ayarladık bunada bir zahmet bak
@destere gece yolcularına veren emre altuğada veriyor eşitlik bozulmuyor turkuazda öyle yapmıs
lucifer konusuna bak ayol orada sana hem iyi hem kötü haberlerim varbirbrleriyle en ufak alakaları yok gece yolcularının unut beni beni şarkısı mükemmel emre altığdan ne buldular anlamadım
tşşk ederim öncelikle zaman ayırıp baktığın içinBen asıl bu hafta oy verecek şarkı bulamadım, bence bu yılın eleştirilmesi gerekiyor. Gerçi yorumlara tam bakamadım belki eleştirilmiştir.
Yıldız Tilbe'nin Karpuz Getir Yiyeyim, Emre Altuğ'un ki hala dinlediğim bir şarkısı olan Aşkı Kıyamet, her ne kadar dinlemesem de Serdar Ortaç'ın Canıma Minnet parçası çok tutmuştu, her yerde çaldığını hatırlıyorum. 3 tane oy verdim yani ama Kayahan'a da verebilirdim son anda gördüm. .ss
Eline sağlık ablacım. 😉 @Çiğdem-
Şaşırdım ben de @mrt-06'nın Gece Yolcuları'nın iki şarkısına da destek vermemesinetşşk ederim öncelikle zaman ayırıp baktığın için
buda 2004 yılı cnm bu yıla özel 40 şarkı paylaştık geniş tuttuk bu haftayı diğer yıllar yine 20 şarkı olucak
@destere nin planlarını alt üst etmişsin ayoll emre altuğa verip gece yolcularına vermemişsin gece yolcuları geride kalmıs @Bully hayat bilgisi için destek verirsin demişti oyüzden bende şaşırdım ayoll özellikle unut beni ortega ve barbinin sahnelerinde çok çalardı
tşşk ederim öncelikle zaman ayırıp baktığın için
buda 2004 yılı cnm bu yıla özel 40 şarkı paylaştık geniş tuttuk bu haftayı diğer yıllar yine 20 şarkı olucak
@destere nin planlarını alt üst etmişsin ayoll emre altuğa verip gece yolcularına vermemişsin gece yolcuları geride kalmıs @Bully hayat bilgisi için destek verirsin demişti oyüzden bende şaşırdım ayoll özellikle unut beni ortega ve barbinin sahnelerinde çok çalardı
Ben onu görmedim açıkcası. Görsem verirdim.Şaşırdım ben de @mrt-06'nın Gece Yolcuları'nın iki şarkısına da destek vermemesine
Hayat Bazen Tatlıdır'dan dolayı Gani'ye gıcık kapıp da mı oy vermedi acaba
Hımm o zaman oyunu değiştirme boşver, @destere Gece Yolcuları'nın kazanmasını istemiyor, ona inat Emre Altuğ kazanmalıBen onu görmedim açıkcası. Görsem verirdim.
Keza Bütün Kızlar Toplandık gibi efsane bir parçayı da yeni gördüm. .ss
Şarkıları dinleyipte oylasana ayoll tadı öyle çıkıyorBen onu görmedim açıkcası. Görsem verirdim.
Keza Bütün Kızlar Toplandık gibi efsane bir parçayı da yeni gördüm. .ss
tşşk ederim öncelikle zaman ayırıp baktığın için
Hımm o zaman oyunu değiştirme boşver, @destere Gece Yolcuları'nın kazanmasını istemiyor, ona inat Emre Altuğ kazanmalı
Hımm o zaman oyunu değiştirme boşver, @destere Gece Yolcuları'nın kazanmasını istemiyor, ona inat Emre Altuğ kazanmalı
Daha bu saatten sonra değiştiremem ama iki parçaya da haksızlık olur kafaya takarım.Şarkıları dinleyipte oylasana ayoll tadı öyle çıkıyor
neyseki oy değiştirme hakkın var şuan sakin kafayla oylarını ver