iyi geceler sanada.Ben öyleyimdir.
Neyse hadi iyi geceler..
bu hafta trip atarsan puanima haftaya kesinlikle 2 puan extra kesecem
iyi geceler sanada.Ben öyleyimdir.
Neyse hadi iyi geceler..
iyi geceler sanada.
bu hafta trip atarsan puanima haftaya kesinlikle 2 puan extra kesecem
sana gücümün yetmesi ne büyük bir başarı benim içinİyi sıkıştırdın şuan sustumm
sana gücümün yetmesi ne büyük bir başarı benim için
neyse çok şımarmayayım senin sağ sol belli olmaz
seni iyi bilirimAynen her an ters tepebiliyorum.
seni iyi bilirim
artık ozamanki tepkine bakacağız.
ben verilen oylara trip atan biri değilim ama sana bir ayrıcalık yaparım eğer fazla puan kırdıysan
güzel 😉 kimin trip atacaği belli oldu ozaman sende ilk 4 lüdesin 😛İlk 3'de yer verdim yeter bence.
güzel 😉 kimin trip atacaği belli oldu ozaman sende ilk 4 lüdesin 😛
bugün harikalığın üstünde gün boyu böyle ol lütfenSağlık olsun haftaya düzeltirsin.
bugün harikalığın üstünde gün boyu böyle ol lütfen
Benim şarkımdaki yorumumu okumuşmuydun??
yani 7 üstüne sevineceksin ?Gördüm çok kötü değil demişsin ama max7 olduğu için puanın sevinmedim.
yani 7 üstüne sevineceksin ?
bakalım bu hafta yüzümü güldürecenmi hiç umutlu değilim amaKullandım oylarımı.
4 ve üstü puanlardakiler çok iyiydi, zorlandım oylarken.
Zirve ve 2. sıradaki ismim muhteşemdi.
Bence de olma.bakalım bu hafta yüzümü güldürecenmi hiç umutlu değilim ama
dis atmişsın benim şarkım yarışmasındaki oy yorumuma, halbuki senin şarkın hakkında olumlu olumsuz yorumum yok demekki bana karşı bir antipatikliğin varBence de olma.
dis atmişsın benim şarkım yarışmasındaki oy yorumuma, halbuki senin şarkın hakkında olumlu olumsuz yorumum yok demekki bana karşı bir antipatikliğin var
Ustama güzel puan vermiyon zaten oyüzden olmuyom merak etme
yok diss atışın tuhafima gitti sana yönelik birşey olmadığı için yoksa ben puanları sorun etmem pekCanım kankam ve hep en büyük destekçim sokak sanati'na bile burda en düşük 3 puandan birisini verdim @denizz19 puanları bilir..
Ben yarışmalarda sevdiğim oyuncu/sahne, şarkıya göre puan veririm beni alakadar etmez üye kim. Sevdiğim üyeleri belki biraz daha yumuşak oluyorsam o benim suçum ola bilir ama hak edene hak etdiğini veririm.
Senin için fesat heralde bu kadar küçük detaylara bakarak bana böyle suçlama yapıyorsan.