Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 4.Hafta

Kullandım oylarımı. :D
4 ve üstü puanlardakiler çok iyiydi, zorlandım oylarken. :D
Zirve ve 2. sıradaki ismim muhteşemdi. :Z

oylarımı kullandım..bu hafta oylama listesi alt üst oldu tüm sahneler iyiydi oylama yapmak kolay olmadı..düşük oyladıklarıma elimde olmadan düşük oyladım..elimde olsa şu şekilde oylardım:
8-8-7-7-7-5-5-5
tüm yarışmacılara başarılar diliyorum:)

dis atmişsın benim şarkım yarışmasındaki oy yorumuma, halbuki senin şarkın hakkında olumlu olumsuz yorumum yok :D demekki bana karşı bir antipatikliğin var :A
Ustama güzel puan vermiyon zaten oyüzden olmuyom merak etme :)

dis atmişsın benim şarkım yarışmasındaki oy yorumuma, halbuki senin şarkın hakkında olumlu olumsuz yorumum yok :D demekki bana karşı bir antipatikliğin var :A
Ustama güzel puan vermiyon zaten oyüzden olmuyom merak etme :)

Canım kankam ve hep en büyük destekçim sokak sanati'na bile burda en düşük 3 puandan birisini verdim @denizz19 puanları bilir..
Ben yarışmalarda sevdiğim oyuncu/sahne, şarkıya göre puan veririm beni alakadar etmez üye kim. Sevdiğim üyeleri belki biraz daha yumuşak oluyorsam o benim suçum ola bilir ama hak edene hak etdiğini veririm.

Senin için fesat heralde bu kadar küçük detaylara bakarak bana böyle suçlama yapıyorsan. :)

Canım kankam ve hep en büyük destekçim sokak sanati'na bile burda en düşük 3 puandan birisini verdim @denizz19 puanları bilir..
Ben yarışmalarda sevdiğim oyuncu/sahne, şarkıya göre puan veririm beni alakadar etmez üye kim. Sevdiğim üyeleri belki biraz daha yumuşak oluyorsam o benim suçum ola bilir ama hak edene hak etdiğini veririm.

Senin için fesat heralde bu kadar küçük detaylara bakarak bana böyle suçlama yapıyorsan. :)
:F yok diss atışın tuhafima gitti sana yönelik birşey olmadığı için yoksa ben puanları sorun etmem pek :D