İşin de dizi miydi yani hem senin bugün dizin yok ki ne izliyonDizi izliyorum sana da yaziyorum ama dizi izlerken sahne izleyemem
İşin de dizi miydi yani hem senin bugün dizin yok ki ne izliyonDizi izliyorum sana da yaziyorum ama dizi izlerken sahne izleyemem
Bu Sehir Arkandan Gelecekİşin de dizi miydi yani hem senin bugün dizin yok ki ne izliyon
Sen izliyor muydun onu 3 bölüm izleyip sonra bıraktım. Çünkü dizi sayım arttıBu Sehir Arkandan Gelecek
Merak ettim izliyim dedim ama ara verecem yazin internetten izlerim artik güzel diziSen izliyor muydun onu 3 bölüm izleyip sonra bıraktım. Çünkü dizi sayım arttı
Adı Efsaneyi de izle kanka acayip güzel yeni favorimMerak ettim izliyim dedim ama ara verecem yazin internetten izlerim artik güzel dizi
Tv'den izleyemem ama bu kadar güzel diyorsan yazin o diziye de bakarim internettenAdı Efsaneyi de izle kanka acayip güzel yeni favorim
survivoru izliyormusun peki ?Tv'den izleyemem ama bu kadar güzel diyorsan yazin o diziye de bakarim internetten
Tv'den izleyemem ama bu kadar güzel diyorsan yazin o diziye de bakarim internetten
Su anda izliyorum ama onu da birakacamsurvivoru izliyormusun peki ?
Bu ne ayol
Beğendin miSu anda izliyorum ama onu da birakacam
Bu ne ayol
bugündemi vardı?Su anda izliyorum ama onu da birakacam
Bu ne ayol
İzlemedim kiBeğendin mi
Yok bugün cikmiyor su anda derken simdi anlaminda degil bu aralar izliyorum ama birakacam ben de senin gibi oyunlara bakarim sadece internettenbugündemi vardı?
ben arada sadece oyunlara bakıyorum
Şubat sonları Mart başı gibi tahminen@denizz19 bana tahmini final tarihi verebilirmisin ? nezaman biter yarışman?
off okadar uzunmu sürecekŞubat sonları Mart başı gibi tahminen
Yani 1 gün şarkı gönderme 2 gün oylamaoff okadar uzunmu sürecek
sahne demek istedin herhaldeYani 1 gün şarkı gönderme 2 gün oylama
Hadi Neslihan'a daha yüksek ver bakalım bu hafta, ilk ve son kez@xemrexxx i oyladık şimdi bunu oylayalım oradan @mrt-06 ı oylamaya geçeriz hepsi bu gece haloluyor ayoll
@Bully un suskunlarla geldiği haftada bağrışmalı çığrışmalı sahneyle gelerek fırsatı bu hafta değerlendirmişsin @sokak sanati muhtelemen en fazla alacağın oyu alabilirsin bu hafta bir bakalım diğer sahnelrede .A
birde suskunların tercih etmediğim sahnesini koymuşsun sanırım herşey @sokak sanati nın alehine gelişmişHadi Neslihan'a daha yüksek ver bakalım bu hafta, ilk ve son kez