Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 4.Hafta

birde suskunların tercih etmediğim sahnesini koymuşsun sanırım herşey @sokak sanati nın alehine gelişmiş :A :A :A
İhtiyacım vardı sahneye, geçen hafta birinci olmamın verdiği cesaretle bu hafta da Suskunlar'la geleyim dedim :D

Sonuçlardan sonra bir toplantı yaparız yine :A

İhtiyacım vardı sahneye, geçen hafta birinci olmamın verdiği cesaretle bu hafta da Suskunlar'la geleyim dedim :D

Sonuçlardan sonra bir toplantı yaparız yine :A
geçen hafta şener şen zayıf kalmıstı cnm ilyas salmanın yıldızlaşmasından dolayı bu hafta tekrar açık ara 1.olur ziya ile gelmiş :A :A :A

Son düzenleme:
Evet... yine bir @denizz19 isteğiyle huzurlarınızdayım.
bugün oylama son bulacaktır ve lütfen oylarınızı geciktirmeden yollayın (oy kullananlar belirtsin bir dahaki etikette yakalarına yapışmayayım :A)
@destere (hatırlandığın için) @Doğu (bir kerede şaşırt ve erken kullan oy :) @Aserat @FaJi @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @HeisenBerg @Sherlock @RüzgarGülü @MasacRE- @Harunnn60 (uyandığında ilk işin oylama olsun :)
ve rakiplerim @Bully @vadikızı @MayısKralı @xemrexxx (bu kez rica benden geldi herhalde oylamanı yaparsın :D)
gelsin Oylarrrrrrr içilsin çaylarrrrrr

@xemrexxx ve @Doğu gülüpte icraatini yapmamak pekte hos görünmüyor gözümde :D
yapilmayan icraatlar size kat kat geri dönecektir :A

@xemrexxx 18 dakikan kaldi :A

@sokak sanati bak bakalim en son etiketlediklerimde sana iyi puan verenler varsa yakalarina yapis oy kullansinlar :D ben oylamaya yakin yine bir hatirlatma yaparim.
elimden bukadar geliyor.
@Doğu anca siritip oyun oynuyorum diyede nispet etsin
@MasacRE- bu haftada oy kullanmayacak anlasildi

@xemrexxx 18 dakikan kaldi :A

@sokak sanati bak bakalim en son etiketlediklerimde sana iyi puan verenler varsa yakalarina yapis oy kullansinlar :D ben oylamaya yakin yine bir hatirlatma yaparim.
elimden bukadar geliyor.
@Doğu anca siritip oyun oynuyorum diyede nispet etsin
@MasacRE- bu haftada oy kullanmayacak anlasildi

Şimdi bu şarkı benim'i dinliyorum ikisi de bugün mü açıklayacakmış :D