geldigine göre benim görevim bitti.Şu an az işim var atarsın izlerim bi ara![]()
rica ederi m hakediyorsun.
2.si çok ağlamıştım çok ve halen etksindeyim şaka gibi bunun da.
2.si çok ağlamıştım çok ve halen etksindeyim şaka gibi bunun da.![]()
orasını bilemem ama bu dizide çok güzel Allah var.Emir'in performansı çok iyi Nihan'da iyi ikisinden biriyle bu haftayı atlatmam lazım.![]()
Zaten oy gönderme süresini erteleyeceğim yarına. Çünkü 14 oy var elimdegeldigine göre benim görevim bitti.
@mrt-06 seninki nezaman açıklanacak ?
ben 19.30 da evden çıkacağım ve 21.40a kadarda yokum malesef. erken gelmeye calışırım ama zor gibi. tam 21.05ten itibaren girme olasılığım 0
haberiniz olsun.
Deniz perşembe günlerinin bana uymadığını belirtmiştim zaten.
21.45'de.geldigine göre benim görevim bitti.
@mrt-06 seninki nezaman açıklanacak ?
ben 19.30 da evden çıkacağım ve 21.40a kadarda yokum malesef. erken gelmeye calışırım ama zor gibi. tam 21.05ten itibaren girme olasılığım 0
haberiniz olsun.
Deniz perşembe günlerinin bana uymadığını belirtmiştim zaten.
İki sahnede iyi ama illaki seçim olarak diyorsan ikinci sahne diyorum
İki sahnede iyi ama illaki seçim olarak diyorsan ikinci sahne diyorum![]()
bana göremi ayarlıyon ne ?21.45'de.![]()
en iyisini sen bilirsin efendimZaten oy gönderme süresini erteleyeceğim yarına. Çünkü 14 oy var elimde![]()
Senin olmadığın yer bana haramdır be gülüm o sebeple yarına aldımbana göremi ayarlıyon ne ?
en iyisini sen bilirsin efendim![]()
amanda aman beni nasıl etkileyeceğinide çok iyi bilirmişSenin olmadığın yer bana haramdır be gülüm o sebeple yarına aldım![]()
Ben sana denk getiririm rahat olamanda aman beni nasıl etkileyeceğinide çok iyi bilirmiş
illaki gelemeyeceğim günler olur belkibakalım
hatırlandığımız için teşekür eder geçip giderizEvet... yine bir @denizz19 isteğiyle huzurlarınızdayım.
bugün oylama son bulacaktır ve lütfen oylarınızı geciktirmeden yollayın (oy kullananlar belirtsin bir dahaki etikette yakalarına yapışmayayım)
@destere (hatırlandığın için) @Doğu (bir kerede şaşırt ve erken kullan oy@Aserat @FaJi @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @HeisenBerg @Sherlock @RüzgarGülü @MasacRE- @Harunnn60 (uyandığında ilk işin oylama olsun
ve rakiplerim @Bully @vadikızı @MayısKralı @xemrexxx (bu kez rica benden geldi herhalde oylamanı yaparsın)
gelsin Oylarrrrrrr içilsin çaylarrrrrr
tamam no problemhatırlandığımız için teşekür eder geçip giderizfazlasını bekleme
![]()
yinede arada bir hatırlamaya devam et fazlada arayı açmayalımtamam no problem![]()