Şuan büyük bir organizasyonun içindeyim bu gece sıcacık grubu dağılıyor.
Bugün ne çok kelime hatası yapıyon Sıva grubu olmasın.Şuan büyük bir organizasyonun içindeyim bu gece sıcacık grubu dağılıyor.
Bugün ne çok kelime hatası yapıyon Sıva grubu olmasın.
Sana da kaos olsun. Neyse ben senin konuna bir bakayım yatıcam.Aynen operasyonu survivordan bu sefer. Acun fanı @MasacRE- bu gece gruptan atılıyor.
Unutuyorum ya bilgisayarı açtığımda sadece csgo oynamak için açıyorum mobilden de oylamak zor oluyor İnş bir dahaki sefere
Doğrudur. Siyaset-Oyun-Uyku üçlüsü bedenimi esir almış durumda
CS Go'yu ben de yükledim ama kasıyor aga, tam verim alsam sizle oynardım.Unutuyorum ya bilgisayarı açtığımda sadece csgo oynamak için açıyorum mobilden de oylamak zor oluyor İnş bir dahaki sefere
Doğrudur. Siyaset-Oyun-Uyku üçlüsü bedenimi esir almış durumda
Biraz meşguldüm bu aralar ama Perşembe'den sonra boşluğa çıkıyorum, rahat rahat oy da yollayacağım, foruma da gireceğim.
herkes senin gibi vijdansız değil işte @MasacRE- 1 puanı kaptı benim ise içimde bir ukte oluştu öyle? şimdi böyle bakakalıyorum giden trenin ardından
Tam verim almadan oynanacak bir oyun değil zaten Az ye de kendine ekran kartı alCS Go'yu ben de yükledim ama kasıyor aga, tam verim alsam sizle oynardım.
Aga bu bilgisayarın her yerine ekran kartı alsam ne olacak artık son günlerini yaşıyor.Tam verim almadan oynanacak bir oyun değil zaten Az ye de kendine ekran kartı al
Üstüne toprak at belki çalışırAga bu bilgisayarın her yerine ekran kartı alsam ne olacak artık son günlerini yaşıyor.
Ne tahmin ediyorsunNereye yanlış yazmışım? Helena yazıyordu.
Iyyy tahmin ettiğim şey mi. .ss
8 puan vermişsin 5 vermişim, nesini beğenmedin. 😵@ozmoturk yazık sana..
Biz ilk yarışması het ne kadar kötü seçim yapmış olsa da iyi verelim dedik sende ki bu art niyet.s.z
Dis puanları sana yazılıyor kusura bakma, yeni geldim gelmez olaydım, eleteceklermiş elemler
8 puan vermişsin 5 vermişim, nesini beğenmedin. 😵
Bahaneye bak, çok ararsın Ariana puanlarınıAma senin şarkın kötüydü.
Son haftalar sen de bozmuştun .ssadaşım @OzaN ve @MayısKralı na teşekkürler, tam puanlarıyla şımarttılar
@denizz19 verdiğim survivor puanları bir tarafından çıksın
@Çiğdem- Yabancı şarkı haftasıymış, peh
@Aserat ne işin var senin burda, git çeyrektir yarımdır dalya konuları aç, Hayat Şarkısı'da izleme 😡
@xemrexxx Sende buzağımsın benim
@vadikızı Bu ne acele
Neyse sorun değil. .ssDis puanları sana yazılıyor kusura bakma, yeni geldim gelmez olaydım, eleteceklermiş elemler
8 puan vermişsin 5 vermişim, nesini beğenmedin. 😵