TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta (Sonuçlar)

16-6 dedik biz Atacan'la sen karışma bakayım :A @destere senin bu başkan çok gaddar bizim başkan daha geniş aralığa müsade ediyor ondan :A
benim başkanın elinden kurtulana kadar ne çektim düşmanımın bile başına böyle bir başkan gelmesin :) gerçi biraderi ondan daha kötüdür sırf senin ayağını alıştırmak için herşeye olur diyor iki hafta sonra başlar ciyaklamaya :)

Nereye yanlış yazmışım? :D Helena yazıyordu. :D

Iyyy tahmin ettiğim şey mi. .ss
eminmisin ? Ben hariç hepiniz Elena yazmissiniz :A listende yaziyo öyle zaten. ben 16 puan açıklamamda Helena yazdim parantezde

Gece bakacam ama benim ilgimi çekmez. :(

Sende mi benim gibi evde sesli şarkı söylüyorsun ben hatta arkadan müzik açıp eşliğinde söylüyorum. :F

Benim ki kalpten geliyor öyle özel bir organizasyon değil bir anda sözcükler çıkıyor.:F

Gece bak 3-5 yorum at.s.s

16 6 da olur sonra 5 4 3 2 diye iner işte ma 2 de kalmasına dikkat et @mrt-06 1 vermek yok aayoll altın kural :A :A :A

benim başkanın elinden kurtulana kadar ne çektim düşmanımın bile başına böyle bir başkan gelmesin :) gerçi biraderi ondan daha kötüdür sırf senin ayağını alıştırmak için herşeye olur diyor iki hafta sonra başlar ciyaklamaya :)

Al işte bak gördün mü bana da 1 puan hakkı tanınmasın diye başladı @mrt-06 'yı doldurmaya .ss

Sen bu kadar ısrar etmezdim bakarım tamam, seni kırmam. :D Ama adamı pek tanımıyorum. :A

Olsun da kullancan mı? Bu kadar gattar bir insan değilsin bence. :A

Gerektiği yerde kullanırız ya bazen çok berbat şarkılar gelebiliyor :A Zaten şimdi değil bu hafta en düşük 6'ya kadar 5 hafta sonra 1'e kadar ineriz işte :A

Sen bu kadar ısrar etmezdim bakarım tamam, seni kırmam. :D Ama adamı pek tanımıyorum. :A

Olsun da kullancan mı? Bu kadar gattar bir insan değilsin bence. :A

Forumda tanitacagim en kısa zamanda.:Z
Zayn Malik 2015 yılında One Direction grubundan ayrılıp tek başına yola çıktı ve ilk klibi PillowTalk iletiyi bir başlangıç yaptı albümün adı mind of bilmem ne.
Bu şarkı da Grinin 50 tonunun 2. Filmi karanın 50 tonu için yazılıp okundu Zayn tarafından. Çok başarılı.:Z

@destere 'de çok sevdi.

Gerektiği yerde kullanırız ya bazen çok berbat şarkılar gelebiliyor :A Zaten şimdi değil bu hafta en düşük 6'ya kadar 5 hafta sonra 1'e kadar ineriz işte :A
Tamam ya 1 de ver, sıvacı grup görsün bunları beni hiçbir etkinlikte desteklemezsiniz ama sana ne yetkiler verdik. :A Elimde olsa sıfır puan da vereceğim. :F

Tamam ya 1 de ver, sıvacı grup görsün bunları beni hiçbir etkinlikte desteklemezsiniz ama sana ne yetkiler verdik. :A Elimde olsa sıfır puan da vereceğim. :F

Sahi bizim sıvacıların hiçbiri oy vermemiş buraya demi ya görmedim onları :A @MEnes @Doğu @destere siz de gelecek haftadan itibaren oy kullanırsanız güzel olur :D

Forumda tanitacagim en kısa zamanda.:Z
Zayn Malik 2015 yılında One Direction grubundan ayrılıp tek başına yola çıktı ve ilk klibi PillowTalk iletiyi bir başlangıç yaptı albümün adı mind of bilmem ne.
Bu şarkı da Grinin 50 tonunun 2. Filmi karanın 50 tonu için yazılıp okundu Zayn tarafından. Çok başarılı.:Z

@destere 'de çok sevdi.
"Zayn Malik 2015 yılında One Direction grubundan ayrılıp tek başına yola çıktı" böyle bir haber hatırlıyorum hatta konusu forumda açılmıştı, eski konulara bakarsan bulursun. :A Şimdi anımsadım gibi.

@MasacRE- müziğin yolculuğun git bak yoks seni bşknlıktan attırım ayoll :A

ben artık müsdeni istiyeyim @mrt-06 görüşürüz yarın cnm :F
İyi geceler ablacım. :bhr:

"Zayn Malik 2015 yılında One Direction grubundan ayrılıp tek başına yola çıktı" böyle bir haber hatırlıyorum hatta konusu forumda açılmıştı, eski konulara bakarsan bulursun. :A Şimdi anımsadım gibi.

İyi geceler ablacım. :bhr:

Ben açmış olabilirim kendisine forumda solo kariyerinde en çok desteği ben verdim.:Z

Sahi bizim sıvacıların hiçbiri oy vermemiş buraya demi ya görmedim onları :A @MEnes @Doğu @destere siz de gelecek haftadan itibaren oy kullanırsanız güzel olur :D
@Doğu etkinliklere artık katılmıycam dedi, kendini siyasete adamış. :A
@MEnes'i günlerdir görmüyorum. :D
@destere'ye ne kadar dil döksem de olmadı. :F

Birde sen dene bu üç ismi. :A
Ben açmış olabilirim kendisine forumda solo kariyerinde en çok desteği ben verdim.:Z
Geçmişten bir tarat o ismi çıkar muhakkak. :F Gerçi arama çalışıyor mu bilmiyorum.