Hemen beni harca nerde başkan program başkanı dayanışması.
Sen dedin ben bilmiyorum diye ben de beceremeyeceğini anladım tecrübeli birilerinden yardım istedim
Hemen beni harca nerde başkan program başkanı dayanışması.
tabi sunucu dediğin herkese yaranmalı yoksa reytingin düşer sen mavi boncuk dağıt herkese görümcek zaten hogathada öyle yapıyorduBen o kadar geniş tutmam @Çiğdem- ablam gibi dar bir aralıkta oylarım.
Ben bilmiyorum derken sisteme uzağım anlamında demiştim sen beni komple hiçbir şeyi bilmiyor olarak lanse ettin resmen.Sen dedin ben bilmiyorum diye ben de beceremeyeceğini anladım tecrübeli birilerinden yardım istedim
Ben sana Helanayi paylastim genelde sen bana zarayi paylasip cok seviyorum dedin bende oyuzden onun baska videosunu paylastim.işte bende sana rybak ı layık görmüştüm demekki beni kırmamak için beğenmiş numarası yaptın zaten bende zara dan nefret etmiştim madem herşeyi açıklıyoruz bir bir
Ablam hakkında bu yorumlarını uygun bulmuyorum canım eltim.tabi sunucu dediğin herkese yaranmalı yoksa reytingin düşer sen mavi boncuk dağıt herkese görümcek zaten hogathada öyle yapıyordu
Ben bilmiyorum derken sisteme uzağım anlamında demiştim sen beni komple hiçbir şeyi bilmiyor olarak lanse ettin resmen.
Nereye yanlış yazmışım? Helena yazıyordu.Ben sana Helanayi paylastim genelde sen bana zarayi paylasip cok seviyorum dedin bende oyuzden onun baska videosunu paylastim.
Bu arada @mrt-06 kadinin ismi Helena, Elena değil
Iyyy tahmin ettiğim şey mi. .ssBirazdan ısınır ortam
o giresunca konuşmuştur ablası gibi trakyada hiç yoktan başa H eklerler giresunda var olan H yi iptal ederler normali yok memleketinBen sana Helanayi paylastim genelde sen bana zarayi paylasip cok seviyorum dedin bende oyuzden onun baska videosunu paylastim.
Bu arada @mrt-06 kadinin ismi Helena, Elena değil
buna niye alinti bildirimi geldi banaAblam hakkında bu yorumlarını uygun bulmuyorum canım eltim.
Bugün bu klibin konusundan 20 tane etiket gönderdin yetmedi mi.
Modern baş yapıtı dinlemek isteyen herkes buyursun.
Fazladan bir alıntı oldu bugün çok bildirim geliyor daha diğer konulara bakamadım bile. İşte sen üç ülkeyi gez bizde forumdaki konuları gezelim anca.buna niye alinti bildirimi geldi bana
Sen dedin ben bilmiyorum diye ben de beceremeyeceğini anladım tecrübeli birilerinden yardım istedim
ama 1 puana kadar ineyim dedim saçlarını yolup sokaklara çıktın bağırarak bende vazgeçtim )
bu hafta 16 7 arası oyla atacn kabul ederse diğer hfty bkarız çünkü 2 eleme olma ihtimlide vrmıs bklım diğer hftya kaç kişi kalıyorBen o kadar geniş tutmam @Çiğdem- ablam gibi dar bir aralıkta oylarım.
bu hafta 16 7 arası oyla atacn kabul ederse diğer hfty bkarız çünkü 2 eleme olma ihtimlide vrmıs bklım diğer hftya kaç kişi kalıyor
@mrt-06 sunucu olarak bonkorlukten ödün vermemen iyi olur evet cnm
İdolüm olarak seni görüyorum ablam.bu hafta 16 7 arası oyla atacn kabul ederse diğer hfty bkarız çünkü 2 eleme olma ihtimlide vrmıs bklım diğer hftya kaç kişi kalıyor
@mrt-06 sunucu olarak bonkorlukten ödün vermemen iyi olur evet cnm
Bugün bu klibin konusundan 20 tane etiket gönderdin yetmedi mi.
Fazladan bir alıntı oldu bugün çok bildirim geliyor daha diğer konulara bakamadım bile. İşte sen üç ülkeyi gez bizde forumdaki konuları gezelim anca.
yalnız @MasacRE- ye bir puana kadar inme hakkı tanınmalı ben inemedim bari sıvadaşım insin
İdolüm olarak seni görüyorum ablam.
16 6 da olur sonra 5 4 3 2 diye iner işte ma 2 de kalmasına dikkat et @mrt-06 1 vermek yok aayoll altın kural16-6 dedik biz Atacan'la sen karışma bakayım @destere senin bu başkan çok gaddar bizim başkan daha geniş aralığa müsade ediyor ondan
Gece bakacam ama benim ilgimi çekmez.Gelmedin demek bilerek.
Aşık oldum şarkıya evde ı dont wanna live diye bağırırken buldum kendimi bir ara.