TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta (Sonuçlar)

işte bende sana rybak ı layık görmüştüm demekki beni kırmamak için beğenmiş numarası yaptın:) zaten bende zara dan nefret etmiştim madem herşeyi açıklıyoruz bir bir :)
Ben sana Helanayi paylastim genelde sen bana zarayi paylasip cok seviyorum dedin bende oyuzden onun baska videosunu paylastim.
Bu arada @mrt-06 kadinin ismi Helena, Elena değil :D

Ben sana Helanayi paylastim genelde sen bana zarayi paylasip cok seviyorum dedin bende oyuzden onun baska videosunu paylastim.
Bu arada @mrt-06 kadinin ismi Helena, Elena değil :D
o giresunca konuşmuştur ablası gibi :) trakyada hiç yoktan başa H eklerler giresunda var olan H yi iptal ederler normali yok memleketin :)

Sen dedin ben bilmiyorum diye ben de beceremeyeceğini anladım tecrübeli birilerinden yardım istedim :A
ama 1 puana kadar ineyim dedim saçlarını yolup sokaklara çıktın bağırarak bende vazgeçtim :))
Ben o kadar geniş tutmam @Çiğdem- ablam gibi dar bir aralıkta oylarım. :)
bu hafta 16 7 arası oyla atacn kabul ederse diğer hfty bkarız çünkü 2 eleme olma ihtimlide vrmıs bklım diğer hftya kaç kişi kalıyor :F

@mrt-06 sunucu olarak bonkorlukten ödün vermemen iyi olur evet cnm :A

bu hafta 16 7 arası oyla atacn kabul ederse diğer hfty bkarız çünkü 2 eleme olma ihtimlide vrmıs bklım diğer hftya kaç kişi kalıyor :F

@mrt-06 sunucu olarak bonkorlukten ödün vermemen iyi olur evet cnm :A

16-6 dedik biz Atacan'la sen karışma bakayım :A @destere senin bu başkan çok gaddar bizim başkan daha geniş aralığa müsade ediyor ondan :A

Bugün bu klibin konusundan 20 tane etiket gönderdin yetmedi mi. :A

Fazladan bir alıntı oldu bugün çok bildirim geliyor daha diğer konulara bakamadım bile. :A İşte sen üç ülkeyi gez bizde forumdaki konuları gezelim anca. :A

Gelmedin demek bilerek.:(

Aşık oldum şarkıya evde ı dont wanna live diye bağırırken buldum kendimi bir ara.:F

yalnız @MasacRE- ye bir puana kadar inme hakkı tanınmalı ben inemedim bari sıvadaşım insin :)
İdolüm olarak seni görüyorum ablam. :bhr:
16-6 dedik biz Atacan'la sen karışma bakayım :A @destere senin bu başkan çok gaddar bizim başkan daha geniş aralığa müsade ediyor ondan :A
16 6 da olur sonra 5 4 3 2 diye iner işte ma 2 de kalmasına dikkat et @mrt-06 1 vermek yok aayoll altın kural :A :A :A