isabelle e bakmıyor musun alt takımlarda sorun mu var yoksashadow a bende dalamıyorum kalitesi biraz düşük clary olmasa bırakacaktım çoktan konu sarmıyor pek ama the shannara cronicles ı sabırsızlıkla bekliyorum
isabelle e bakmıyor musun alt takımlarda sorun mu var yoksashadow a bende dalamıyorum kalitesi biraz düşük clary olmasa bırakacaktım çoktan konu sarmıyor pek ama the shannara cronicles ı sabırsızlıkla bekliyorum
Bu diziyi hiç izlemedim bilemiycem ama mesela aynı sorunu The Flash'ta bile hatta Mom'da yaşadım. Bu arada sen Mom'a devam etmeyecek misin?shadow a bende dalamıyorum kalitesi biraz düşük clary olmasa bırakacaktım çoktan konu sarmıyor pek ama the shannara cronicles ı sabırsızlıkla bekliyorum
İnsan derki Bu Şarkı Benim'i de oy kullanıcam. .ss Konusu ne ki CW ise bizde bakalım.cw DE riverdale diye dizi başlamış ilk bölümü yüklenmiş deniz maruluna oylarını gönderdikten sonra ona bakıcam inşallah fanteziyi abartmamışlardır
gönderdim ya.ssBu diziyi hiç izlemedim bilemiycem ama mesela aynı sorunu The Flash'ta bile hatta Mom'da yaşadım. Bu arada sen Mom'a devam etmeyecek misin?
İnsan derki Bu Şarkı Benim'i de oy kullanıcam. .ss Konusu ne ki CW ise bizde bakalım.
yorumların nerde hogatha ?aaaa çok geçmiş olun cnm gurbet ellerdesin birde şöyle 1 tas çorba yapanın yoktur
aynı bölümdeyiz şu an kaldı iki bölümümüzYorumlamayi unutmus olabilirim 2. sezon 2.bolumde kaldim Ya hem sinav haftam hem hastayim hixbisi yapamiyorum
dizi değiştirmiş ama oğlan hala oğlan! yani değişmemişKoreli çocuga yazık ya Glee'de dans eden değil mi bu oğlancık?
bu bölümde harikaydı izzy kalas gibi adamı iki tekmeyle yere indirdi bir bacaklarını açışı var kızın yani anlatılmaz yakın çekime alınıp tekrar tekrar izlenir cinstenisabelle e bakmıyor musun alt takımlarda sorun mu var yoksa
neler kaçırıyorsun nelerBu diziyi hiç izlemedim bilemiycem ama mesela aynı sorunu The Flash'ta bile hatta Mom'da yaşadım. Bu arada sen Mom'a devam etmeyecek misin?
İnsan derki Bu Şarkı Benim'i de oy kullanıcam. .ss Konusu ne ki CW ise bizde bakalım.
2x2. bölüm
güzeldi simon magnusla hindistanda yılan kovalıyordu o kısmı pas geçersek güzeldi yani
clary dot la işbirliği yaparak jace i kurtarmaya çalışıyordu, lanet kız gereksiz kişileri kurtarmakla meşgul, @Çiğdem- in alec yumoşuda kara taşı avuçlayıp hülyalara dalıyordu
böyle anlatınca içim karardı ne lanet bir dizi neyse üçe geçek
yorumların nerde hogatha ?
aynı bölümdeyiz şu an kaldı iki bölümümüz
dizi değiştirmiş ama oğlan hala oğlan! yani değişmemiş
bu bölümde harikaydı izzy kalas gibi adamı iki tekmeyle yere indirdi bir bacaklarını açışı var kızın yani anlatılmaz yakın çekime alınıp tekrar tekrar izlenir cinsten
neler kaçırıyorsun neler
kaçırdığın bir fok yok ben olduki başladım kimseye tavsiye etmem
isabelle e bakmıyor musun alt takımlarda sorun mu var yoksa
flashta yaşıyormusun hla sorunu cnm @mrt-06 😱Bu diziyi hiç izlemedim bilemiycem ama mesela aynı sorunu The Flash'ta bile hatta Mom'da yaşadım. Bu arada sen Mom'a devam etmeyecek misin?
Netten dizi izlemekten kynklanıyor birazda cnm gerçi hiçbir dakıkasını sarmadan başka yere bkmadaan izlediğim tek dizi benimde süpernturalAynen arada bölüp foruma bakıyorum. .ss
nasıl izlemezsin ya harika gidiyor dizi
bölüm yorumuma bakıp dizi hakkında bir fikir edinebilirsin bence ama yinede en iyisi ilk bölümü izleyip kendin karar vermenBu diziye hiç bakmadım nasıl bir dizi acaba izlenilir mi?
eeee tabi baktın senin oğlan yollu, senin gibi kaslı erkeklere bakıyor hevesin kaçtı dimi
Hhhhh türk dizilerim ilk def çoğldı bu yıl ybncı dizilerle idare edemedim ama izleyecem lucifere bktım bu aarada @destere yorum yprım bu egce2x3. bölüm
muhteşemdi muhteşem
beyaz atlı magnus oğlanı ölüm döşeğindeki pamuk oğlan alec i öperek hayata döndürmek istedi ama başaramadı sonra jace gelip alecle koklaşarak oğlanı hayata döndürdü
nasıl izlemezsin ya harika gidiyor dizi
bölüm yorumuma bakıp dizi hakkında bir fikir edinebilirsin bence ama yinede en iyisi ilk bölümü izleyip kendin karar vermen
kız bu hafta ilk randevuya çıkıyor senin oğlan magnusla gecenin sonu seninki için iyi bitmeyecek gibi artık @destere ne aman oyuncak ayına sarılıp ağlarsın en iyisi sen focus film dizileri izle onlarda olmuyor böyle şeyler @mrt-06 ya sorabilirsinHhhhh türk dizilerim ilk def çoğldı bu yıl ybncı dizilerle idare edemedim ama izleyecem lucifere bktım bu aarada @destere yorum yprım bu egce
Haftaya ka yetiş senin oğlan ilk seksini yapacakohaa 6 bölüm olmuş 2.bölümdeyim hala ayoll
beşinci bölümü yayınlanmış herkesi izlemeye davet ediyorum @Çiğdem- @cookies kaçırmayın bölümü magnusla alec arasında halvet sahnesi canlı yayınlanacakmış
Hhahaha 2.bölümdeyim ama toparlayacam zaten bir gece baslasam hemen izlerim hepsini ayol ama @xemrexxx heyecan bırakmıyor ne varsa analtıyo hemen
bu dizi öyle bir diziki spoiler yeme ihtimalin yok nasıl olsa merak ettiğim bişeyde yok öylesine izliyorum işteHhahaha 2.bölümdeyim ama toparlayacam zaten bir gece baslasam hemen izlerim hepsini ayol ama @xemrexxx heyecan bırakmıyor ne varsa analtıyo hemen
korsan diziside başlamıştoır değilmi hiç bakamadımbu dizi öyle bir diziki spoiler yeme ihtimalin yok nasıl olsa merak ettiğim bişeyde yok öylesine izliyorum işte
onu bende daha izleyemedim acaba eleanor ve max neler yapıyor kalemiti jane lekorsan diziside başlamıştoır değilmi hiç bakamadım