Off yine bu kaos ortamı
Bi ara profilinde duruyordu dikkatle baktım her halde çamurdur dedim meğersem sakalmış.
o kadınlamı yrısıcakmıs birde direk 1 puanı basalım gitsin ayollBana da sakallı ablanın klibini attı recap diye.
Off yine bu kaos ortamı
Bi ara profilinde duruyordu dikkatle baktım her halde çamurdur dedim meğersem sakalmış.
o kadınlamı yrısıcakmıs birde direk 1 puanı basalım gitsin ayollBana da sakallı ablanın klibini attı recap diye.
Daha yeni başlıyoruz.
Sonradan düzelti.o kadınlamı yrısıcakmıs birde direk 1 puanı basalım gitsin ayoll
@Çiğdem- ablama bunu reva göremezsin ben de sana öyle bir şop yaparım ki mesela etek giydiririm. Sarı peruk takarım saçına.Çiğdem'in resmi var mı sende @Harunnn60 bıyık çizsin güzelce aslında bende yaparım programı var galiba onu konuk olarak al. Bayrampasalı Çiğdem abimiz diye.
Sonradan düzelti.
@Çiğdem- ablama bunu reva göremezsin ben de sana öyle bir şop yaparım ki mesela etek giydiririm. Sarı peruk takarım saçına.
Yaparım valla deliyim ben sağım solum belli olmaz.Çok korktum.😱
Çiğdem hakediyor ama.
Yaparım valla deliyim ben sağım solum belli olmaz.
Yaparım valla deliyim ben sağım solum belli olmaz.
Saatler 00.00'ı geçti dizileriniz bitmiştir gönderin özelden recaplarınızı bakıyım. @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @EFE UYSAL @vadikızı
Bekliyorum abla.bende tam gönderiyorum birazdan elinde olur
Çok korktum.😱
Çiğdem hakediyor ama.
avatar yaptığı foto bizim kutumuzda duruyor @mrt-06 kız gibi zaten kılsız tüysüz ayoll az makyaj yparsın birde siyh peruk yap ama beyaz tene siyh saç ykısıyor şöyle güzel birşey yap cnm UMUT HANIMISonradan düzelti.
@Çiğdem- ablama bunu reva göremezsin ben de sana öyle bir şop yaparım ki mesela etek giydiririm. Sarı peruk takarım saçına.
avatar yaptığı foto bizim kutumuzda duruyor @mrt-06 kız gibi zaten kılsız tüysüz ayoll az makyaj yparsın birde siyh peruk yap ama beyaz tene siyh saç ykısıyor şöyle güzel birşey yap cnm UMUT HANIMI
Ne kadar kötüyüm yaa bugün @MasacRE- 'yine bitirdim şimdi Çiğdem'i. Tüm forumu bitireceğim.
Abowwww.avatar yaptığı foto bizim kutumuzda duruyor @mrt-06 kız gibi zaten kılsız tüysüz ayoll az makyaj yparsın birde siyh peruk yap ama beyaz tene siyh saç ykısıyor şöyle güzel birşey yap cnm UMUT HANIMI
@sokak sanati burada da hırs yapmış gibi
Asıl sen biteceksin haberin yok Herkes sana bilenmiş Manga'yı 2.liğe iten şarkıyı seçtin diye Öbür tarafta da Neslihan garibim elenmemek için mücadele ediyor nerede o eski sokak sanatı be
Mertatoş gözlük bırakmışYok burayı ciddiye almıyorum goygoy yapıyoruz.
Mertatoş gözlük bırakmış
Kesin senden güzel olurum.
aa vazgeçtim yaapma cnm utanır diye düşünmüştüm ama senden dah güzel oldum diye hava AtacakmısAbowwww.
Bu sokak karısı aklınca cool gözükme peşinde hırs yapmıyorum deyip 3 üst mesajda görürsün ben kazanacam diyen kendisi.Mertatoş gözlük bırakmış