Seni de ifşa edelim o zaman.
hhahaha zaten size gıcığım manganın hakkınıy ediniz oyüzden şansınızı zorlamayın bence ayollSeni de ifşa edelim o zaman.
hhahaha zaten size gıcığım manganın hakkınıy ediniz oyüzden şansınızı zorlamayın bence ayoll
o nerden çıktı beee kimmişki onlar 😵😵😵Bıyıkların olduğu konusunda ihtilaflar var bilmiyorum.
Recabını niye göndermedin hala.Bıyıkların olduğu konusunda ihtilaflar var bilmiyorum.
o nerden çıktı beee kimmişki onlar 😵😵😵
Recabını niye göndermedin hala.
o bakımsızsa beni ilgilendirmez ayollBenim iş yerinde bi kız vardı benden çok bıyığı var iğrenç yani sonra göz zevkini bozuyor diye kovduk seni de kovarım bak.
Arkadaşlar ileydim eve geçeyim müzakerelerimi yapıp bildiririm.
Ölme eşeğim ölme.Benim iş yerinde bi kız vardı benden çok bıyığı var iğrenç yani sonra göz zevkini bozuyor diye kovduk seni de kovarım bak.
Arkadaşlar ileydim eve geçeyim müzakerelerimi yapıp bildiririm.
Teşekkürler kardeşim, umarım 13 hafta boyunca güzel geçer.@mrt-06 bu yarışma çok heyecanlı oldukça başarılı konsept tarzı olması yarışmayı oldukça keyifli yapıyor bence yarışmayı başlatmış olman çok iyi bir karar oldu
o bakımsızsa beni ilgilendirmez ayoll
hahahah yok ingiliz anahtarıyla tövbe estafurullhNeyle alıyorsun Pense mi cımbız mi.
Bende diyorum bu sakal muhabbeti ne klibi şimdi gördüm.
hahahah yok ingiliz anahtarıyla tövbe estafurullh
İki saattir anlamlandırmaya çalışıyordum bu olayı, karışıklık oldu demek.O başka biri Çiğdem'in ruh ikizi o Lana değil yanlış anlama.
Ağda dimi.
O başka biri Çiğdem'in ruh ikizi o Lana değil yanlış anlama.
Ağda dimi.
disklife etsene şu terbiyesizi ayoll beni rhatsız ediyorBende diyorum bu sakal muhabbeti ne klibi şimdi gördüm.
disklife etsene şu terbiyesizi ayoll beni rhatsız ediyor
Bi resminde bıyık vardı görmüştüm ben.
Önce resimi göster öyle konus bee iftircıİki saattir anlamlandırmaya çalışıyordum bu olayı, karışıklık oldu demek.
Bana da sakallı ablanın klibini attı recap diye.disklife etsene şu terbiyesizi ayoll beni rhatsız ediyor
Önce resimi göster öyle konus bee iftircı
@mrt-06 herşey 19.syfaDA benim destere nin yrışmaacısını açıkladığım videoyla baaşldı
Daha yeni başlıyoruz.Off yine bu kaos ortamı
Bi ara profilinde duruyordu dikkatle baktım her halde çamurdur dedim meğersem sakalmış.