Aklıma bir format geldi Şehirler Yarışıyor herkes kendi şehrinin müzikleriyle gelecek bir nevi Türkiye içi örövisyonu gibi. Nasıl. @Çiğdem- @sokak sanati @MayısKralı
Ajda Pekkan - Petrol. Batuş seçti.
Karadeniz şarkılarıyla favor olrurum ayollAklıma bir format geldi Şehirler Yarışıyor herkes kendi şehrinin müzikleriyle gelecek bir nevi Türkiye içi örövisyonu gibi. Nasıl. @Çiğdem- @sokak sanati @MayısKralı
Aklıma bir format geldi Şehirler Yarışıyor herkes kendi şehrinin müzikleriyle gelecek bir nevi Türkiye içi örövisyonu gibi. Nasıl. @Çiğdem- @sokak sanati @MayısKralı
Bizim de Ankara havalarımız var.Karadeniz şarkılarıyla favor olrurum ayoll
baksna @xemrexxx in kadını bile horon oynayarak kemenceyle kazanmıss eruvisionu
Sende memleketini seçersin.İstanbul'da oturan arkadaşlar fark açar, şaka maka ben bizim buranın müziklerini bilmiyorum.
keşke bnm kadınım olsaKaradeniz şarkılarıyla favor olrurum ayoll
baksna @xemrexxx in kadını bile horon oynayarak kemenceyle kazanmıss eruvisionu
Bizim de Ankara havalarımız var.
Sende memleketini seçersin.
Angara acik ara kazanirAklıma bir format geldi Şehirler Yarışıyor herkes kendi şehrinin müzikleriyle gelecek bir nevi Türkiye içi örövisyonu gibi. Nasıl. @Çiğdem- @sokak sanati @MayısKralı
Herkes abartıyor sana göre o zaman Çok net hakkımız yenmişti kabul et
Sertab'ı iyi kaptın sen de cadıcım tebrikler, zirve adaylarındansınForum yabancı şarkılara biraz tepliki çoğunluk öyle ayoll oyüzden tutarmı tutmazmı diye macera aramak yerine sertabı seçtim @Bully athena ve manga @FaJi seçimleride çok iyi oyüzden hadisede öyle @Billy Kane @xemrexxx senin seçiminde yabancılardan en ön planda görünüyor kemence horon var ayoll karadeniz şarkısı sayılır
diğer arkdslrıda rcaplardan dinleyince değerlendirme yapıcm isimlerden çıkaramıyorum şuan çünkü dinleyip bkmam lazım bşarılr hepimize
Lana 100 puan fark attı herkes mi şike yaptı.
Bakalım adaletsiz dediğimiz Erovisyon için burda nasıl sonuçlar çıkacak.
Şarkı güzel ama bizimkinden güzel değil
Şike değil eyyam yapıldı Bizimki daha iyiydiLana 100 puan fark attı herkes mi şike yaptı.
@vadikızı Kenan Dogulu sec bari oda iyiydi galiba Hadise gibi oda dörduncu olmustu
Angara acik ara kazanir
Benim çok hoşuma giden bir şarkı bilmiyorum sonuçları bekliyorum.
Tek @yatutarsa 'nın parlağı iyi söylüyor birde @soo kardeşim iyi seçmiş.
@Çiğdem- 'in seçtiğide efsane tabi @Billy Kane muhteşem.
Aynen birde şey düşündüm mesela ankette iki seçenek var;Şarkı güzel ama bizimkinden güzel değil
Bu arada konseptlerde 2010-2017 pop olmasın ya değişik konseptler daha iyi o popçularla çok yarıştık Ama Sezen Aksu Şarkıları konseptini çok beğendim
Şike değil eyyam yapıldı Bizimki daha iyiydi
Benim şarkım daha muhteşem.
Sertab'ı iyi kaptın sen de cadıcım tebrikler, zirve adaylarındansın
Ben kimi istesem alıyormuşum ama ilk tercihimde sadece Athena vardı zaten çok seviyorum bu şarkısını, ülkemizi de en iyi şekilde temsil etmişti, bu yüzden seçimimden oldukça mutluyum bakalım neler olacak
Saanırım basksı seçer diye diğer seçeneklere odandılar hızlıca bende birz bekledim ayoll sonr fındığı kpn sincp gibi kptım sertabıBenim çok hoşuma giden bir şarkı bilmiyorum sonuçları bekliyorum.
Tek @yatutarsa 'nın parlağı iyi söylüyor birde @soo kardeşim iyi seçmiş.
@Çiğdem- 'in seçtiğide efsane tabi @Billy Kane muhteşem.
ilk siradaki gittidinliyorum şarkıları seçildilermi yoksa