TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Forum yabancı şarkılara biraz tepliki çoğunluk öyle ayoll oyüzden tutarmı tutmazmı diye macera aramak yerine sertabı seçtim @Bully athena ve manga @FaJi seçimleride çok iyi oyüzden hadisede öyle @Billy Kane :A @xemrexxx senin seçiminde yabancılardan en ön planda görünüyor kemence horon var ayoll karadeniz şarkısı sayılır :A

diğer arkdslrıda rcaplardan dinleyince değerlendirme yapıcm isimlerden çıkaramıyorum şuan çünkü dinleyip bkmam lazım bşarılr hepimize :A
Sertab'ı iyi kaptın sen de cadıcım tebrikler, zirve adaylarındansın :A

Ben kimi istesem alıyormuşum ama ilk tercihimde sadece Athena vardı zaten çok seviyorum bu şarkısını, ülkemizi de en iyi şekilde temsil etmişti, bu yüzden seçimimden oldukça mutluyum bakalım neler olacak :D

Bakalım adaletsiz dediğimiz Erovisyon için burda nasıl sonuçlar çıkacak. :A

Şarkı güzel ama bizimkinden güzel değil :A

Bu arada konseptlerde 2010-2017 pop olmasın ya değişik konseptler daha iyi o popçularla çok yarıştık :A Ama Sezen Aksu Şarkıları konseptini çok beğendim :D
Aynen birde şey düşündüm mesela ankette iki seçenek var;
- Sezen Aksu/Yalın/Sıla Şarkıları
- Mustafa Sandal/Gökhan Türkmen/Sibel Can Şarkıları

Böyle paket halinde de olabilir. :D

Sertab'ı iyi kaptın sen de cadıcım tebrikler, zirve adaylarındansın :A

Ben kimi istesem alıyormuşum ama ilk tercihimde sadece Athena vardı zaten çok seviyorum bu şarkısını, ülkemizi de en iyi şekilde temsil etmişti, bu yüzden seçimimden oldukça mutluyum bakalım neler olacak :D
Benim çok hoşuma giden bir şarkı bilmiyorum sonuçları bekliyorum.:D
Tek @yatutarsa 'nın parlağı iyi söylüyor birde @soo kardeşim iyi seçmiş.:A
@Çiğdem- 'in seçtiğide efsane tabi @Billy Kane muhteşem.:bhr:
Saanırım basksı seçer diye diğer seçeneklere odandılar hızlıca bende birz bekledim ayoll sonr fındığı kpn sincp gibi kptım sertabı :A :A :A

sizin seçimlerde iyi tabi manga ve horon oynayan kadınla birlikte :A