Off yine bu kaos ortamı
Bi ara profilinde duruyordu dikkatle baktım her halde çamurdur dedim meğersem sakalmış.![]()
o kadınlamı yrısıcakmıs birde direk 1 puanı basalım gitsin ayollBana da sakallı ablanın klibini attı recap diye.![]()
Off yine bu kaos ortamı
Bi ara profilinde duruyordu dikkatle baktım her halde çamurdur dedim meğersem sakalmış.![]()
o kadınlamı yrısıcakmıs birde direk 1 puanı basalım gitsin ayollBana da sakallı ablanın klibini attı recap diye.![]()
Daha yeni başlıyoruz.![]()
![]()
![]()
Sonradan düzelti.o kadınlamı yrısıcakmıs birde direk 1 puanı basalım gitsin ayoll![]()
![]()
![]()
@Çiğdem- ablama bunu reva göremezsin ben de sana öyle bir şop yaparım ki mesela etek giydiririm.Çiğdem'in resmi var mı sende @Harunnn60 bıyık çizsin güzelce aslında bende yaparım programı var galiba onu konuk olarak al. Bayrampasalı Çiğdem abimiz diye.![]()
Sonradan düzelti.
@Çiğdem- ablama bunu reva göremezsin ben de sana öyle bir şop yaparım ki mesela etek giydiririm.Sarı peruk takarım saçına.
![]()
Yaparım valla deliyim ben sağım solum belli olmaz.Çok korktum.😱
Çiğdem hakediyor ama.![]()
Yaparım valla deliyim ben sağım solum belli olmaz.![]()
Yaparım valla deliyim ben sağım solum belli olmaz.
Saatler 00.00'ı geçti dizileriniz bitmiştir gönderin özelden recaplarınızı bakıyım.@Bully @xemrexxx @Harunnn60 @EFE UYSAL @vadikızı
Bekliyorum abla.bende tam gönderiyorum birazdan elinde olur
Çok korktum.😱
Çiğdem hakediyor ama.![]()
avatar yaptığı foto bizim kutumuzda duruyor @mrt-06 kız gibi zaten kılsız tüysüz ayoll az makyaj yparsın birde siyh peruk yap ama beyaz tene siyh saç ykısıyor şöyle güzel birşey yap cnm UMUT HANIMISonradan düzelti.
@Çiğdem- ablama bunu reva göremezsin ben de sana öyle bir şop yaparım ki mesela etek giydiririm.Sarı peruk takarım saçına.
![]()
avatar yaptığı foto bizim kutumuzda duruyor @mrt-06 kız gibi zaten kılsız tüysüz ayoll az makyaj yparsın birde siyh peruk yap ama beyaz tene siyh saç ykısıyor şöyle güzel birşey yap cnm UMUT HANIMI![]()
![]()
![]()
Ne kadar kötüyüm yaa bugün @MasacRE- 'yine bitirdim şimdi Çiğdem'i. Tüm forumu bitireceğim.![]()
Abowwww.avatar yaptığı foto bizim kutumuzda duruyor @mrt-06 kız gibi zaten kılsız tüysüz ayoll az makyaj yparsın birde siyh peruk yap ama beyaz tene siyh saç ykısıyor şöyle güzel birşey yap cnm UMUT HANIMI![]()
![]()
![]()
@sokak sanati burada da hırs yapmış gibi![]()
Asıl sen biteceksin haberin yokHerkes sana bilenmiş Manga'yı 2.liğe iten şarkıyı seçtin diye
Öbür tarafta da Neslihan garibim elenmemek için mücadele ediyor nerede o eski sokak sanatı be
![]()
Mertatoş gözlük bırakmışYok burayı ciddiye almıyorum goygoy yapıyoruz.![]()
Mertatoş gözlük bırakmış![]()
Kesin senden güzel olurum.![]()
aa vazgeçtim yaapma cnm utanır diye düşünmüştüm ama senden dah güzel oldum diye hava AtacakmısAbowwww.![]()
Bu sokak karısı aklınca cool gözükme peşinde hırs yapmıyorum deyip 3 üst mesajda görürsün ben kazanacam diyen kendisi.Mertatoş gözlük bırakmış![]()