Konu üstlerde kalsın, bu akşam 21.00'da şarkı seçimi var.
@Tolstoyevski Eurovision heyecanını yeniden yaşamak için jüri olabilirsin.
sen 21de bir listeylemi geleceksin (yarismacilarin secebilecegi) yoksa o sirada herkes sanatcisinimi diyecek?Konu üstlerde kalsın, bu akşam 21.00'da şarkı seçimi var.
benim o yoruma cevap olarak bu yorum olmamisfahriye evcen bahçada yeşil çınarı ne güzel söylüyormuş öyle kısa bir daha aşık oldum
oy kullan ısrarına engel olmak istemiştim ama planım tutmuş gibi en azından konuyu unutturmuşum sanasen 21de bir listeylemi geleceksin (yarismacilarin secebilecegi) yoksa o sirada herkes sanatcisinimi diyecek?
benim o yoruma cevap olarak bu yorum olmamis
Hayır liste yok herkes kendi seçiyor, birde listeyle mi uğraşayım.sen 21de bir listeylemi geleceksin (yarismacilarin secebilecegi) yoksa o sirada herkes sanatcisinimi diyecek?
benim o yoruma cevap olarak bu yorum olmamis
herkes panikler eğlenmek için geleceğimHayır liste yok herkes kendi seçiyor, birde listeyle mi uğraşayım.
zorlayamam. beni yanlız bırakmak istiyorsan sen bilirsin 😉oy kullan ısrarına engel olmak istemiştim ama planım tutmuş gibi en azından konuyu unutturmuşum sana
Ne seçimi la kaos sezdim şuan@mrt-06 benim bir seçimim olacak ama bu milliyetçiler bana oy verir mi acaba
Hayır yabancı bir şarkı seçeceğim deNe seçimi la kaos sezdim şuan
Seç zaten yerli yabancı her türlü şarkı olur ama şuna şaşırdım sen yabancı şarkı pek sevmezdin.Hayır yabancı bir şarkı seçeceğim de
Eurovision da 2 tane yabancı şarkıyı çok beğenmiştim bakalımSeç zaten yerli yabancı her türlü şarkı olur ama şuna şaşırdım sen yabancı şarkı pek sevmezdin.
Bekliyoruz o zaman.Eurovision da 2 tane yabancı şarkıyı çok beğenmiştim bakalım
İyi hatırlattın birde profilimden anons edeyim.21:00'da kapına dayanacam
Etme la ben kazanayım bu kavanoz kapaklarının hepsi elensin .ssİyi hatırlattın birde profilimden anons edeyim.
Şimdi anons etmesen sen bize hatırlatmadın diye çıkışanlar olur ben bilmiyor muyum bu forum güruhunu.Etme la ben kazanayım bu kavanoz kapaklarının hepsi elensin .ss