Gelmen senin yararına olur abla.Diriliş var ama bakalım gelmeye çalışırım
Gelmen senin yararına olur abla.Diriliş var ama bakalım gelmeye çalışırım
Gelmen senin yararına olur abla.
Hmm o zaman şarkıları iyi araştırmalısın abla gelene kadar birçok şarkı seçilir çünkü.evet abimlerde olunca gelmem zor olacak abimler olmasa gelmem kolay olurdu
gündüz olmaması iyi olmuş saat seçimi güzel cnmBu akşam 21.00'da burda olun arkadaşlar şarkı seçimi olacak. Ayrıca hala formatla ilgili aklınıza takılan bir şey varsa bana sorabilirsiniz.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes
Aynen gündüz çok kişi olmuyor zaten, tam 21.00 ideal saat.gündüz olmaması iyi olmuş saat seçimi güzel cnm
aklımdakını seçen olmaz inş ama bir yedek tuttum yinedeAynen gündüz çok kişi olmuyor zaten, tam 21.00 ideal saat.
Hayırlısı artık.aklımdakını seçen olmaz inş ama bir yedek tuttum yinede
Nickini değiştirmek istiyordu en son ben de gönderdim kendisini.ozan çıkmış
HHAH aa evet görmüştüm dış görüntüsünü size benzetebilir ama içinden anlArız biz hngisinin sahte olduğunuNickini değiştirmek istiyordu en son ben de gönderdim kendisini.
Bir @Bully olmak kolay mı.HHAH aa evet görmüştüm dış görüntüsünü size benzetebilir ama içinden anlArız biz hngisinin sahte olduğunu
filmlerde oluryaa cnm sahte olan milleti kndırmya çalısır onun gibi dvrnıp ozanda hayır gerçek bully benim diye konusurBir @Bully olmak kolay mı.
Ya da CW senaryosu gibi siyah kıyafetli bir Bully gelir yani OzaN, bizim beynimizi yıkar.filmlerde oluryaa cnm sahte olan milleti kndırmya çalısır onun gibi dvrnıp ozanda hayır gerçek bully benim diye konusur
herşey beklenir cnm çünkü yarışmaları protesto etmiyor direk sizi ediyor bence kendine dikkat et bu aralar diğer yönetici seçiminde tekrar süper modluğa düşebilirsinYa da CW senaryosu gibi siyah kıyafetli bir Bully gelir yani OzaN, bizim beynimizi yıkar.
Düşersem forum kaybeder.herşey beklenir cnm çünkü yarışmaları protesto etmiyor direk sizi ediyor bence kendine dikkat et bu aralar diğer yönetici seçiminde tekrar süper modluğa düşebilirsin
aa bu aarada 13 hfta sürüceğine göre 2 elemelerde olucak değilmi burdaDüşersem forum kaybeder.
Aynen 13 hafta sürecek, belki 12. Duruma göre fazla uzatmamak lazım.aa bu aarada 13 hfta sürüceğine göre 2 elemelerde olucak değilmi burda
fahriye evcen bahçada yeşil çınarı ne güzel söylüyormuş öyle kısa bir daha aşık oldumsensiz dikensiz bir gül gibi hissederim kendimi
beni yanlız bırakma