Niye olmamış attın herkes sevmek mi zorunda sıkılıyorum çok yoruyor izlerken beniBölümün sonu çok heyecanlı bitti, haftaya bombe olacak ama bu bölüm biraz zayıftı acaba ayrılan senaristin etkisi olabilir mi.![]()
Niye olmamış attın herkes sevmek mi zorunda sıkılıyorum çok yoruyor izlerken beniBölümün sonu çok heyecanlı bitti, haftaya bombe olacak ama bu bölüm biraz zayıftı acaba ayrılan senaristin etkisi olabilir mi.![]()
Hangi mesaja? Ben senin herhangi bir mesajına olmamış atmadım.Niye olmamış attın herkes sevmek mi zorunda sıkılıyorum çok yoruyor izlerken beni![]()
Ben belki bırakırım televizyondan izlemeyi mesajımıHangi mesaja? Ben senin herhangi bir mesajına olmamış atmadım.![]()
Yanlışlıkla olmuştur telefondan giriyordum.Ben belki bırakırım televizyondan izlemeyi mesajımı![]()
Ne telefonmuşYanlışlıkla olmuştur telefondan giriyordum.Geri çekerim şimdi bulup.
Yalan mı söylediğimi ima ediyorsun.Ne telefonmuşbula bula beni bulmuş
![]()
Engerekgillere güven olmazYalan mı söylediğimi ima ediyorsun.![]()
Kalp attım yani aşk olsun demek istiyorum.Engerekgillere güven olmaz![]()
O kalpler de amacı dışında kullanılmaya başlandı iyiceKalp attım yani aşk olsun demek istiyorum.Aşk olsun.
![]()
Aşkımmmmm bonişimmmmm başka ne amaçlar için kullanıyor ki.O kalpler de amacı dışında kullanılmaya başlandı iyice![]()
HarikaAşkımmmmm bonişimmmmm başka ne amaçlar için kullanıyor ki.![]()
IYYY şu li kemle inanılmaz sinir oluyorum ayoll çok gıcık bir tipi var
eski nişanlını hatırlatıyormuş sana ondan sevmiyormuşsun melek teyzem dedi çocuk seni terketmiş milletin içindeIYYY şu li kemle inanılmaz sinir oluyorum ayoll çok gıcık bir tipi var![]()
![]()
![]()
Asparagas haber çıkarsa şaşırmam, çünkü daha karakterin adını bile bilmiyorlar.
Bu bölüm bayağı heyecanlı olacaktır çünkü yurt dışına 13 13 satılıyor bir nevi sezon finali. Bak büyük resmi nasıl gördüm.
hakitle bergüzar olduğu için bunu direkt 39 ya da 52 diye satmışlardırBu bölüm bayağı heyecanlı olacaktır çünkü yurt dışına 13 13 satılıyor bir nevi sezon finali. Bak büyük resmi nasıl gördüm.@xemrexxx