Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

Bir senaristi diziden attılar ondan sonra bölümlerde tempo düştü. .ss

Biz izleyici olarak onun gerçek yüzünü biliyoruz ama ailesi bilmiyor. Kim onların yerinde olsa o tepkiyi verir. :)
Haklısın da harbi sinir oluyorum. Öğrendikleri zaman yüzlerini merak ediyorum.

Bu bölüm Hilal çok pasif. Şu dizide öldürün Yıldızı odak noktasını Hilal yapın öyle daha zevkli olur:A

Bu Ali Ke(mal) harbiden. Eleni Yıldızdan hem daha güzel hem de daha akıllı. Orda gül gibi kız dururken gidip salağın birine aşık oluyor.

Ben Yıldız için salak demiş miydim?(b)

Ellerin dert görmesin Azize. Sen vurdukça içimin yağları eridi vallahi.

Şimdi ne oldu finalde(b)

Son düzenleme:
Azize'nin ellerine sağlık, çok güzel dövdü Yıldız'ı. Keşke gölge olarak değil de tüm çıplaklığıyla görebilseydik ama bu kadarı da etkiyi hissettirdi. Yıldız da zaten kardeşini asacak olan adamlara güvenerek beyinsizliğini bir kez daha gösterdi. Mustafa Sami de affedersiniz ama o malum yola gitti.

Eşref de vatan haini çıktı sanırım, zaten adamda bir bit yeniği olduğunu anlamalıydık. Tabii yeni bir oyun olma ihtimali de yok değil hani.

Ayrıca HiLeon istemeyenler olabilir ama bence böyle bir hikayeye naif bir aşk da lazım ve sosyal medyada gördüğü ilgiye bakılırsa onlara çalışılmaya başlanması da gayet normal.

Bu arada Eftelya da çok büyük ihtimalle ölmedi, çünkü denize atlasa sesini duyardık. Muhtemelen bir yere tutunmuştur, gelecek bölüm gelir. :)