sen açtıysan totalde iyi alır o dizi hain.ssYok niye kötüleyim canım herkesin zevkiyle benimki bir mi? Ama 10 reyting almamız lazım. ATV'nin dizisi bizi etkilemesin diye yorum konusunu ben açtım.
sen açtıysan totalde iyi alır o dizi hain.ssYok niye kötüleyim canım herkesin zevkiyle benimki bir mi? Ama 10 reyting almamız lazım. ATV'nin dizisi bizi etkilemesin diye yorum konusunu ben açtım.
Benim bu zamana kadar forumda yorum konusunu açtığım dizilerin hepsi 13 bölümü zor gördü daha tutan yok ne iyi olması.sen açtıysan totalde iyi alır o dizi hain.ss
https://tr.wikipedia.org/wiki/Boy_abdestiBenim bu zamana kadar forumda yorum konusunu açtığım dizilerin hepsi 13 bölümü zor gördü daha tutan yok ne iyi olması.
Poyraz Karayel'in senaristi ile ilgili suçlama yok. Yani Ertan Kurtulan'ı diyorsan o sadece ilk sezonda vardı.almazsa tns yi birlikte kötüleriz
dizinin senaristi stv dizi yazmışmış
dizideki vatan haini gözüküp aslnda kahraman oma durumu fetüş amcayı anlatıyormuş subliminalmiş oaly falan çok fantastik şeyler söylüyorlar adam 3 yıldır poyraz karayeli yazıyordu laf eden yoktu
Bu insanların hepsini sınır dışı mı edelim, cezaevine mi atalım yoksa aç mı bırakalım? Çalışmayıp ne yapacaklar? Suçluyu suçsuzdan ayırt etmek lazım. Gerçi tüm bunlar bahane, asıl mesele Atatürk adı geçen her şeyden rahatsız olmaları. Dediğim gibi fırsat buldukça bundan böyle ben de diziyi izleyeceğim.almazsa tns yi birlikte kötüleriz
dizinin senaristi stv dizi yazmışmış
dizideki vatan haini gözüküp aslnda kahraman oma durumu fetüş amcayı anlatıyormuş subliminalmiş oaly falan çok fantastik şeyler söylüyorlar adam 3 yıldır poyraz karayeli yazıyordu laf eden yoktu
@Çiğdem- şok12. Bölüm Fragmanı:
@xemrexxx @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @mesmeso61 @sürgünüm
Çok büyük ihtimalle Leon değil o adam.
12. Bölüm Fragmanı:
@xemrexxx @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @mesmeso61 @gizem ak @sürgünüm
ne oluyor bee dizi biter 😱
Bu arada bu akşamki bölümü izledin mi? Hiç yorumunu göremedim de.ne oluyor bee dizi biter 😱
Yok cesur yürekten sonra izliyorum bu gece yatmadan bakarım büyük ihtimalle neskafemi içerekBu arada bu akşamki bölümü izledin mi? Hiç yorumunu göremedim de.