Muhteşem olmuş, en azından AB'de 10 reytingi geçmeli.
Muhteşem olmuş, en azından AB'de 10 reytingi geçmeli.
Videoyu izlemicem şimdi geceleri eğlence kaynağim yabancı dizilerden sonra bi doz alıp yatıyorum
nihat konuşana ka iyi gidiyordu o konuşunca kapattım ND nin anlayacağı ka kötü subliminal olamaz zaten dün de reina da ölenler hep arap, türkiyenin dostu ülkelere gözdağı verildi aslında diyordu büyük oyunu çözmüştü @Forumdash bunu dizi yapabilirsiniz
Bende her akşam bir iki videosunu izliyorum bu programın, magazinden ziyade artık siyaset programı gibi oldu.Videoyu izlemicem şimdi geceleri eğlence kaynağim yabancı dizilerden sonra bi doz alıp yatıyorum
Biraz daha devam etseydin Nihat sandalyeden kalkıp kendini yırtıyordu. Ama sonda senin seveceğin bir şey diyor son 3 dk'sını bir izlesene.nihat konuşana ka iyi gidiyordu o konuşunca kapattım ND nin anlayacağı ka kötü subliminal olamaz zaten dün de reina da ölenler hep arap, türkiyenin dostu ülkelere gözdağı verildi aslında diyordu büyük oyunu çözmüştü @Forumdash bunu dizi yapabilirsiniz
yani biliyordum dizimedya söyledi facebooktan kanal d saat değişitirir ama show bitirirBende her akşam bir iki videosunu izliyorum bu programın, magazinden ziyade artık siyaset programı gibi oldu.
Biraz daha devam etseydin Nihat sandalyeden kalkıp kendini yırtıyordu. Ama sonda senin seveceğin bir şey diyor son 3 dk'sını bir izlesene.
Adamın elinden gelse satlerce illuminati konuşcak böğüre böğürenihat konuşana ka iyi gidiyordu o konuşunca kapattım ND nin anlayacağı ka kötü subliminal olamaz zaten dün de reina da ölenler hep arap, türkiyenin dostu ülkelere gözdağı verildi aslında diyordu büyük oyunu çözmüştü @Forumdash bunu dizi yapabilirsiniz
Aynen suikast olayından sonra siyaset yorumluyorlar. Yorumcu kız süs diye orda hiç yorum yapamıyorBende her akşam bir iki videosunu izliyorum bu programın, magazinden ziyade artık siyaset programı gibi oldu.
Biraz daha devam etseydin Nihat sandalyeden kalkıp kendini yırtıyordu. Ama sonda senin seveceğin bir şey diyor son 3 dk'sını bir izlesene.
manda falan diyor @destere ye sesleniyor sanırımBende her akşam bir iki videosunu izliyorum bu programın, magazinden ziyade artık siyaset programı gibi oldu.
O kız da arada bir çıkış yapmayı deniyor ama Nihat'tan fırsat kalmıyor ki.Adamın elinden gelse satlerce illuminati konuşcak böğüre böğüre
Aynen suikast olayından sonra siyaset yorumluyorlar. Yorumcu kız süs diye orda hiç yorum yapamıyor
Süper espriydi. Verdim kalbimi.manda falan diyor @destere ye sesleniyor sanırım
Arka sokaklarda pek stv nin ekibi yok 10.sezonda acilen onlardan kurmak zorunda kaldı aydın doğan destekli ardından Türker inanoğlu ipini ele aldı tekrardan vatanım sensin gibi ve içerde durumuna düşmeyizO kız da arada bir çıkış yapmayı deniyor ama Nihat'tan fırsat kalmıyor ki.
Süper espriydi. Verdim kalbimi.
Bu anaokulu gösterisine bakıp vakit kaybedemeyeceğim üzgünüm.
O kız da arada bir çıkış yapmayı deniyor ama Nihat'tan fırsat kalmıyor ki.
Süper espriydi. Verdim kalbimi.
Adamın elinden gelse satlerce illuminati konuşcak böğüre böğüre
Aynen suikast olayından sonra siyaset yorumluyorlar. Yorumcu kız süs diye orda hiç yorum yapamıyor
bu başlığı kim attıBu anaokulu gösterisine bakıp vakit kaybedemeyeceğim üzgünüm.
almazsa tns yi birlikte kötülerizDizi ilk bölümlerindeki armatörlüğünü üzerinden attı muhteşem bir atmosfer yakaladılar bu bölümle 10 reyting almamız gerekiyor.
dizinin senaristi stv dizi yazmışmışBesbelli Atatürk'ten rahatsız oldukları için. Bundan böyle diziyi ben de izleyeceğim.
Yok niye kötüleyim canım herkesin zevkiyle benimki bir mi? Ama 10 reyting almamız lazım. ATV'nin dizisi bizi etkilemesin diye yorum konusunu ben açtım.almazsa tns yi birlikte kötüleriz