@Forumdash a demiştim batının oyunları konusuna girecekler sıkışınca diyeHemde Halide Edip olarak. Süper.
@Forumdash a demiştim batının oyunları konusuna girecekler sıkışınca diyeHemde Halide Edip olarak. Süper.
Çiğdem işte ablam @Çiğdem- kızz hangi bölümde soyunduda öyle diyon
Muhteşem Yüzyıl'da bu pek soyunmazdı.
Sülümanın sraayında olupta halvetinden geçmeyen kadın oyuncumu vardı muhteşem yüzyılda ayoll harem ağalarına bile sUlanıyordu sülümankösemde oynamadı bir kere cahal.ss
Dizi çok güzel ilerliyor ama, iyi ki böyle bir projeye imza atmışlar TRT'de yapılan kurtuluş savaşı dizilerinde ne Atatürk oluyordu ne de diğer önemli tarihi kişiler. İlaç gibi geldi bu dizi.@Forumdash a demiştim batının oyunları konusuna girecekler sıkışınca diye
ay resmen çok cahil gözüktün şu an gözüme .ssSülümanın sraayında olupta halvetinden geçmeyen kadın oyuncumu vardı muhteşem yüzyılda ayoll harem ağalarına bile sUlanıyordu sülüman
Sülümanın sraayında olupta halvetinden geçmeyen kadın oyuncumu vardı muhteşem yüzyılda ayoll harem ağalarına bile sUlanıyordu sülüman
Hhahaha muratım gibisi yok vlla adam öldürüyor çocuk sürekliay resmen çok cahil gözüktün şu an gözüme .ss
Böyle bir diziyi ergenleştirmelerine üzülüyorum. :/HiLeon fanları boş durmamış "LeonunVatanı Hilal" hashtag'ini TT listesine sokmuş, fark-ı biz.
Ekli dosyayı görüntüle 53388
@xemrexxx @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati
Sonuna kadar katılıyorum.Böyle bir diziyi ergenleştirmelerine üzülüyorum. :/
bu dizi herkese hitap etmeli benceBöyle bir diziyi ergenleştirmelerine üzülüyorum. :/
Dizi bitirilecek falan diye bir şey dolaşıyordu doğru mubu dizi herkese hitap etmeli bence
rahatsız olanlar çokmuş diziden ma doğru değildir neticede total d altın yumurtlayan tavuğu kesmezDizi bitirilecek falan diye bir şey dolaşıyordu doğru mu
Dizi kurtuluş savaşını anlatıyor rahatsız olunacak ne var hoş neden rahatsız olunduğunu biliyoruz, yazık çok yazık....rahatsız olanlar çokmuş diziden ma doğru değildir neticede total d altın yumurtlayan tavuğu kesmez
O saçma hesapları ciddiye almaya gerek yok, kendilerini kandırıyorlar zaten.Dizi bitirilecek falan diye bir şey dolaşıyordu doğru mu
amasya genelgesi bile yeterliDizi kurtuluş savaşını anlatıyor rahatsız olunacak ne var hoş neden rahatsız olunduğunu biliyoruz, yazık çok yazık....
Dizi bitirilecek falan diye bir şey dolaşıyordu doğru mu
kanal d bataklıkta resmen ayoll son 2 yıldır arka sokaklar sırtlıyor kanalı hazır 3 grupta 1.olan bir dizi bulmuşlar şu aşamada hayatta bitmez ama Atatürk konuunu detaylı işlemekten vazgeçebilirler 9.bölümde gelicekti şuan ertelenmiş görünüyor şikayetlerin ne üzerine geldiği ortada bazıları atatürkün ismini bile duymaya tahalmul edemiyorlar eğer onlara papuç bırakılırsa dizi bitirilip çok yanlış olur gözlerine dahada sokarak devam etsinleramasya genelgesi bile yeterli
Tarih dizisi, 9 Eylül 1922 de İzmirin kurtuluşuyla bitecek zaten konu zaten İzmirkanal d bataklıkta resmen ayoll son 2 yıldır arka sokaklar sırtlıyor kanalı hazır 3 grupta 1.olan bir dizi bulmuşlar şu aşamada hayatta bitmez ama Atatürk konuunu detaylı işlemekten vazgeçebilirler 9.bölümde gelicekti şuan ertelenmiş görünüyor şikayetlerin ne üzerine geldiği ortada bazıları atatürkün ismini bile duymaya tahalmul edemiyorlar eğer onlara papuç bırakılırsa dizi bitirilip çok yanlış olur gözlerine dahada sokarak devam etsinler
2 bölümdür izleyemiyorum doğru düzgün.