Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

o geçenki soğukluk sıcaklığın önemini beynimize kazımak içindi arada bir kötüleşiyorsunki iyi yüzünün değerini bilelim diye :) ama benim standardım yüksek ben herkese karşı hep kötüyüm :)

ay sanane beni seviyor:) kız içgüve olarak alacak :)
Ben seni bu halinle seviyorum arkadaşım 😉

o geçenki soğukluk sıcaklığın önemini beynimize kazımak içindi arada bir kötüleşiyorsunki iyi yüzünün değerini bilelim diye :) ama benim standardım yüksek ben herkese karşı hep kötüyüm :)

ay sanane beni seviyor:) kız içgüve olarak alacak :)

aynen banane niye karışıyosam ne yapıyosanız yapın çıkıyorum aranızdan :D

beni olduğum gibi kabul eden insan sayısı bir elin parmak sayısı kadar hatta bir elin pandik kısmını oluşturan işaret parmağı kadar az :) harikasın dosi umarım değişmezsin :)
arada sana tepki göstersemde sevdigimi unutma, ben sevdiklerime trip atip ugrasirim 😉
sevmediklerimle muhattap olmam

seni her halinla kabul ediyor baksana kavga etmezsiniz siz :D

seni her halinla kabul ediyor baksana kavga etmezsiniz siz :D
öyle demesine bakma istanbul havası gibidir sabah ayrı akşam ayrı :) akşam bak yinne şirretliği tutmuş ortalığı terlik yağmuruna tutuyor :)

oylarımı kullandım bu hafta daha iyiydi ayoll 11-5 puan verdiklerimin hepside iyiydi :F

sadece 4-1 puan verdiklerimi pek beğenemedim son dörtlüyü başarılar herkese :A

bu hafta evet baya iyi gelinmis. bende 3 verdigime bile uzuldum.
yapacak birsey yok
Aynen cnm benim düşük verdiklerimde güzeldi bakalım ne olacak
Yalnız vaadikızının seçim değiştirmeleri bsına bela açıyor ayollsurvivorda nasıl ilk seçimi denizde bşarılı olduysa burdada meltem cumbulu bırkmamalıydı bu mesut akusta değişikliğini hiç beğenmedim vadikızı meltem cumbul olsaydı srp akkaya şener şenden sonra 3.favorm olurdu şampiyonlukta :A :A :A

Yalnız vaadikızının seçim değiştirmeleri bsına bela açıyor ayollsurvivorda nasıl ilk seçimi denizde bşarılı olduysa burdada meltem cumbulu bırkmamalıydı bu mesut akusta değişikliğini hiç beğenmedim vadikızı meltem cumbul olsaydı srp akkaya şener şenden sonra 3.favorm olurdu şampiyonlukta :A :A :A

Ya meltem cumbulu o kadar isteyerek seçtim ki ama bir türlü sahnesini bulamadım ya
mesut akusta daha iyi buluyorum çok aradım meltem cumbul sahnelerini valla

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking