Sana mı soracağız la sen bizim iç işlerimize burnunu sokma
Çiftlere oy kullan yoksa FULYAYI DESTEKLER, ADINI GÖKLERE YAZDIRIP UÇMASINA İZİN VERİRİM.
Eve daha şimdi geldim kankacım hazırlıyorum konuyu. Bir de Çiftler Yarışıyor da haksız yere elendiğimi görünce iyice dellendim.Abe oynak yılan konuyu açsana. @denizz19
Bence sahnen şahaneydi ReyMaz'ın efsanelerindendi, ben sana 3 puan vermiştim kurtarmadı demek.Eve daha şimdi geldim kankacım hazırlıyorum konuyu. Bir de Çiftler Yarışıyor da haksız yere elendiğimi görünce iyice dellendim.
Yahu ben 1.oldum zaten ama hiçbir hatırlatma yapmıyor ee haliyle aklımdan gitti benim de. Benim geçen haftadan +5 puanım vardı yani ben kazandım ama sunucu sağ olsun yine kendi halinde takılmaya devam. Ki dün bütün gün burdaydı ben de burdaydım.Bence sahnen şahaneydi ReyMaz'ın efsanelerindendi, ben sana 3 puan vermiştim kurtarmadı demek.
Deniz kızmazsan bir şey söyliycem ben @MayısKralı'nın seni etiketlediğini görmüştüm birkaç defa. .ssYahu ben 1.oldum zaten ama hiçbir hatırlatma yapmıyor ee haliyle aklımdan gitti benim de. Benim geçen haftadan +5 puanım vardı yani ben kazandım ama sunucu sağ olsun yine kendi halinde takılmaya devam. Ki dün bütün gün burdaydı ben de burdaydım.
Bugün etiketlemiş sadece. Bugün ben evde bile yoktum nasıl göreceğim kiDeniz kızmazsan bir şey söyliycem ben @MayısKralı'nın seni etiketlediğini görmüştüm birkaç defa. .ss
Burada güzellik yarışması yapmıyoruz. Kötü oyuncu, kötü sahne=kötü puan benden kimseye beleşe puan yok
Sıvacı grubundan çık o zaman
sıvacı dediğin sanatçıya bakar güzelmi diye sonra sanatına bakar hatta kız çok güzelse sanatını çokda şeetmemek lazım oysa burda bahsi geçen cansunun sanatıda muhteşem kendisi kadar, neslihan desek o da muhteşem olmasada idare eder yani
bizden olanı kolay harcamayız hala kendini bulma şansı var @MasacRE- nin özüne dönecektir zaman vermek lazımAtsana şunu gruptan.
anca dönuyorum bildirimlere.damla sönmezin elenmesine üzüldüm tanınmamış biriydi ama sahnesi çok iyiydi hatta beş puan verirken acaba azmı oldu diye düşünmüştüm haketmediği halde elenmiş
cansu dereye bir puan verenleri not ettim haftaya intikamım korkunç olacak
@dosimosi den sonra cansu dereye iki puan gibi düşük puan veren bir diğer hain haftaya akustik ile şener amca son sıraya demir atsında aklınız başınıza gelsin
ay sen harikasın pis isveçli ben senin yanında değil harika, hari bile sayılmam
sondaki şu dörtlü M parlakları olmasaydı o kadar puan alamazdın M çetesine dua et
zaten senin sevilecek tarafın yok kızı sevdiğim için puanı şişirdim
cansu dereye 3 puan? o kadar parlak vardı listede kıza nasıl kıyıpta son üçe attın sende bir tuhaflık var @MasacRE- bir psikoloğa görün yada sıva ekibini terket böyle arkadaş olmaz olsun
Sana yüz kere dedik bizde başkanlık diye bir şey yok diye @destere sadece Çiğdem'in yarışmalarında jüri başkanı o kadar, fazlası değil
aynen doğru söz biz eşitiz aramızda biri atılacaksa oy çokluğu gerekir bu oy çokluğunu şimdilik sağlayamıyorum eğer lehime sonuçlanacağını anladığım an @MasacRE- kendini kapı dışında bulacaktır @MEnes benden yana gibi ama @Doğu kazması da türbüşoncu çıktı ikiye iki kalınca gruptan üye atmak imkansızlaşıyor@destere çatırdamalara devam ediyor bu arkadaş.
anca dönuyorum bildirimlere.
internette sorun vardi.
tekrardan teşekkurler puanin icin
aynen doğru söz biz eşitiz aramızda biri atılacaksa oy çokluğu gerekir bu oy çokluğunu şimdilik sağlayamıyorum eğer lehime sonuçlanacağını anladığım an @MasacRE- kendini kapı dışında bulacaktır @MEnes benden yana gibi ama @Doğu kazması da türbüşoncu çıktı ikiye iki kalınca gruptan üye atmak imkansızlaşıyor
o teşekürü zamanında yapmıştın dosi şimdi yeni haftadayız yeni ve taze teşekürler lazım başka türlü etkilenmem imkansız )
Grubun kurucu üyelerinin atılması teklif dahi edilemez. Bu yüzden @MasacRE- 'nin atılmasını veya bunun oylamaya sunulmasını elbette ki mümkün görmüyoruz.aynen doğru söz biz eşitiz aramızda biri atılacaksa oy çokluğu gerekir bu oy çokluğunu şimdilik sağlayamıyorum eğer lehime sonuçlanacağını anladığım an @MasacRE- kendini kapı dışında bulacaktır @MEnes benden yana gibi ama @Doğu kazması da türbüşoncu çıktı ikiye iki kalınca gruptan üye atmak imkansızlaşıyor
o teşekürü zamanında yapmıştın dosi şimdi yeni haftadayız yeni ve taze teşekürler lazım başka türlü etkilenmem imkansız )
geri aliyorum ozamanaynen doğru söz biz eşitiz aramızda biri atılacaksa oy çokluğu gerekir bu oy çokluğunu şimdilik sağlayamıyorum eğer lehime sonuçlanacağını anladığım an @MasacRE- kendini kapı dışında bulacaktır @MEnes benden yana gibi ama @Doğu kazması da türbüşoncu çıktı ikiye iki kalınca gruptan üye atmak imkansızlaşıyor
Evet bu aralar @destere den rahatsızım. Ne kadar yukarıda kurucu üyelerin atılmasını desteklemeyeceğimi söylesem de bu gidişle bu kuralı esnetme ihtimalimiz olabilir.