Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta Sonuçları

Bence sahnen şahaneydi ReyMaz'ın efsanelerindendi, ben sana 3 puan vermiştim kurtarmadı demek. :(
Yahu ben 1.oldum zaten ama hiçbir hatırlatma yapmıyor ee haliyle aklımdan gitti benim de. Benim geçen haftadan +5 puanım vardı yani ben kazandım ama sunucu sağ olsun yine kendi halinde takılmaya devam. Ki dün bütün gün burdaydı ben de burdaydım. :)

Yahu ben 1.oldum zaten ama hiçbir hatırlatma yapmıyor ee haliyle aklımdan gitti benim de. Benim geçen haftadan +5 puanım vardı yani ben kazandım ama sunucu sağ olsun yine kendi halinde takılmaya devam. Ki dün bütün gün burdaydı ben de burdaydım. :)
Deniz kızmazsan bir şey söyliycem ben @MayısKralı'nın seni etiketlediğini görmüştüm birkaç defa. .ss

Burada güzellik yarışması yapmıyoruz. Kötü oyuncu, kötü sahne=kötü puan benden kimseye beleşe puan yok :A

Sıvacı grubundan çık o zaman

sıvacı dediğin sanatçıya bakar güzelmi diye sonra sanatına bakar:) hatta kız çok güzelse sanatını çokda şeetmemek lazım:) oysa burda bahsi geçen cansunun sanatıda muhteşem kendisi kadar, neslihan desek o da muhteşem olmasada idare eder yani :)

sıvacı dediğin sanatçıya bakar güzelmi diye sonra sanatına bakar:) hatta kız çok güzelse sanatını çokda şeetmemek lazım:) oysa burda bahsi geçen cansunun sanatıda muhteşem kendisi kadar, neslihan desek o da muhteşem olmasada idare eder yani :)

Atsana şunu gruptan.:):)

damla sönmezin elenmesine üzüldüm tanınmamış biriydi ama sahnesi çok iyiydi hatta beş puan verirken acaba azmı oldu diye düşünmüştüm haketmediği halde elenmiş:)

cansu dereye bir puan verenleri not ettim haftaya intikamım korkunç olacak :)

@dosimosi den sonra cansu dereye iki puan gibi düşük puan veren bir diğer hain :) haftaya akustik ile şener amca son sıraya demir atsında aklınız başınıza gelsin :)

ay sen harikasın pis isveçli :) ben senin yanında değil harika, hari bile sayılmam :)

sondaki şu dörtlü M parlakları olmasaydı o kadar puan alamazdın M çetesine dua et :)

zaten senin sevilecek tarafın yok kızı sevdiğim için puanı şişirdim :)

cansu dereye 3 puan? o kadar parlak vardı listede kıza nasıl kıyıpta son üçe attın sende bir tuhaflık var @MasacRE- :) bir psikoloğa görün yada sıva ekibini terket böyle arkadaş olmaz olsun :)
anca dönuyorum bildirimlere.
internette sorun vardi.
tekrardan teşekkurler puanin icin

Sana yüz kere dedik bizde başkanlık diye bir şey yok diye :A @destere sadece Çiğdem'in yarışmalarında jüri başkanı o kadar, fazlası değil :A
@destere çatırdamalara devam ediyor bu arkadaş.:A
aynen doğru söz biz eşitiz aramızda biri atılacaksa oy çokluğu gerekir bu oy çokluğunu şimdilik sağlayamıyorum eğer lehime sonuçlanacağını anladığım an @MasacRE- kendini kapı dışında bulacaktır :) @MEnes benden yana gibi ama @Doğu kazması da türbüşoncu çıktı:) ikiye iki kalınca gruptan üye atmak imkansızlaşıyor :)

anca dönuyorum bildirimlere.
internette sorun vardi.
tekrardan teşekkurler puanin icin

o teşekürü zamanında yapmıştın dosi şimdi yeni haftadayız yeni ve taze teşekürler lazım başka türlü etkilenmem imkansız :))

aynen doğru söz biz eşitiz aramızda biri atılacaksa oy çokluğu gerekir bu oy çokluğunu şimdilik sağlayamıyorum eğer lehime sonuçlanacağını anladığım an @MasacRE- kendini kapı dışında bulacaktır :) @MEnes benden yana gibi ama @Doğu kazması da türbüşoncu çıktı:) ikiye iki kalınca gruptan üye atmak imkansızlaşıyor :)

o teşekürü zamanında yapmıştın dosi şimdi yeni haftadayız yeni ve taze teşekürler lazım başka türlü etkilenmem imkansız :))

Dikkat et de biz seni atmayalım gruptan :A Kızlara yaranacam diye bizi ikide bir satıp duruyorsun, böyle devam edersen bir karşılığı olur elbet değil mi @MEnes @Doğu :A

Grubun kurucu üyelerinin atılması teklif dahi edilemez. :A Bu yüzden @MasacRE- 'nin atılmasını veya bunun oylamaya sunulmasını elbette ki mümkün görmüyoruz. :A

geri aliyorum ozaman :D

Dikkat et de biz seni atmayalım gruptan :A Kızlara yaranacam diye bizi ikide bir satıp duruyorsun, böyle devam edersen bir karşılığı olur elbet değil mi @MEnes @Doğu :A

@MEnes e güveniyorum:) zaten senle doğuya kalsa çoktan gruptan şutlanmıştım ama menesten dolayı sizde iki kişi kalıyorsunuz yapacağınız bişey yok :))

Evet bu aralar @destere den rahatsızım. :A Ne kadar yukarıda kurucu üyelerin atılmasını desteklemeyeceğimi söylesem de bu gidişle bu kuralı esnetme ihtimalimiz olabilir. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking