Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta Sonuçları

hadi öyle olsun.
@Doğu tüm eğlenceyi kaosu kaçırıyor. o sabah gelene kadar siz olayi çözersiniz. işin zor kısmını senle @MEnes çözer @destere ede hazıra konar.
yani @sokak sanati biraz daha uzatsan birşeyler olacak gibi :A
Harbiden tüm curcunayı kaçırmışım :A Artık uyku düzenimi düzeltip normal bir insan olmaya karar verdim bunların da dili açıldı, konuşası tuttu :A
sen öyle san o gün bir yarım saat kayboldum geldim @Doğu buraları batırmış resmen bizim karizmamızı sarsmak için her yolu denemiş:) yani ben en azından bir amaç uğruna zorunlu kalırsam o şekil davranmak mecburiyeti hissediyorum :) oysa doğunun yaptığı tamamen keyfiyetten yani benden daha çok tepki göstermeniz lazım grup üyesi olarak :)

var var bencede o sözde kesin küçümseme var:) ben kaç kez dedim @MEnes dedim değerli bir arkadaşımızdır dosi, ona karşı cümle kurarken daha bir özenerek kelime seçelim dedim ama her fırsatta batırıyor işi :) herkes benim kadar hassas olamıyor malesef :)
Yine napmışım :A

Harbiden tüm curcunayı kaçırmışım :A Artık uyku düzenimi düzeltip normal bir insan olmaya karar verdim bunların da dili açıldı, konuşası tuttu :A

Yine napmışım :A
Bencede burda olmalıydın.
@sokak sanati sizin grubu dağitiyordu. bide beni suçluyordu @destere sizi dağıtmaya çalıştığımı ima ediyordu :A
sokak sanati 1 lafla ortalığı karıştırdı :A

Bencede burda olmalıydın.
@sokak sanati sizin grubu dağitiyordu. bide beni suçluyordu @destere sizi dağıtmaya çalıştığımı ima ediyordu :A
sokak sanati 1 lafla ortalığı karıştırdı :A
@destere dış mihrakların çok etkisinde kalan bir arkadaşımız özellikle bu mihraklar karşı cins olunca hemen yelkenleri suya indiriyor, iki üç tane görsele, düşük çözünürlüklü giflere hemen satışa çıkarıyor kendini :A Kendisini iradeli olmaya davet ediyorum :A

@destere dış mihrakların çok etkisinde kalan bir arkadaşımız özellikle bu mihraklar karşı cins olunca hemen yelkenleri suya indiriyor, iki üç tane görsele, düşük çözünürlüklü giflere hemen satışa çıkarıyor kendini :A Kendisini iradeli olmaya davet ediyorum :A
doğru katılıyorum :D ama geçen hafta kaliteye oy verdi. bazen iyi düşünebiliyor.
aksam dan oylamanı yap 3 gün rahatla :A akşam başlar oylama

doğru katılıyorum :D ama geçen hafta kaliteye oy verdi. bazen iyi düşünebiliyor.
aksam dan oylamanı yap 3 gün rahatla :A akşam başlar oylama
bu sefer kötü gelmişsin yani ben her zaman kaliteye tam puan veririm değişen ben değilim senin sahnen :)

tamam bende zaten sahnenin hakkını vermenizi istiyorum 😉
sıkıntı yok :D
dur bakalım şimdi böyle sakince karşılıyorsunda durumu:) ama bir puanı görünce saçını başını yolmasan iyiıdir :)

sus la türbüşona oy verenlerin beni suçlamaya bir kere yüzü olmamaması lazım:) hala konuşuyon la utanmadan :)

dur bakalım şimdi böyle sakince karşılıyorsunda durumu:) ama bir puanı görünce saçını başını yolmasan iyiıdir :)
yok ya ben kimseye puan için gönül koymam.
sen sonuçta geçen hafta tam puan verdin. bu hafta düşsede ilerde yükselir zaten.
illaki beğenmeyeceklerinde olabilir doğaldır.

yok ya ben kimseye puan için gönül koymam.
sen sonuçta geçen hafta tam puan verdin. bu hafta düşsede ilerde yükselir zaten.
illaki beğenmeyeceklerinde olabilir doğaldır.
off be işte böyle dünden beri bu tarz mantıklı bir cevap çıkmadı ağzından :) neyseki artık yavaş yavaş bir puanlara alıştıracağız seni :)

off be işte böyle dünden beri bu tarz mantıklı bir cevap çıkmadı ağzından :) neyseki artık yavaş yavaş bir puanlara alıştıracağız seni :)
geçen hafta 2 veren oldu ama cevabını eleyerek verdim :A
1 puan vereceğini sanmam. sahnelere baktim 1 haketmiyor 😉 12den 1 e düşüş olasılığı 0 ve bir kerelik affedilebilir puan çok düşükse ama elenirsem bilemem ne yaparım :F

geçen hafta 2 veren oldu ama cevabını eleyerek verdim :A
1 puan vereceğini sanmam. sahnelere baktim 1 haketmiyor 😉 12den 1 e düşüş olasılığı 0 ve bir kerelik affedilebilir puan çok düşükse ama elenirsem bilemem ne yaparım :F

ama genel anlamda forum şener şeni sevmekle brlikte bazı arkadaşlarımız üç beş puan arasında gidip gelmiş:) yani elenme ihtimali her zaman var yeri sağlam değil ilerleyen haftalarda yarış kızışırsa asılman lazım proğrama, yoksa hiç ummadığın bir anda @sokak sanati neslihan atgülle @Bully teleferikle atağa geçebilir :) onlar artık yarışmaların ırspısı olmuş :) kötülerle başetmen için olağanüstü performans ortaya koyman lazım :)

ama genel anlamda forum şener şeni sevmekle brlikte bazı arkadaşlarımız üç beş puan arasında gidip gelmiş:) yani elenme ihtimali her zaman var yeri sağlam değil ilerleyen haftalarda yarış kızışırsa asılman lazım proğrama, yoksa hiç ummadığın bir anda @sokak sanati neslihan atgülle @Bully teleferikle atağa geçebilir :) onlar artık yarışmaların ırspısı olmuş :) kötülerle başetmen için olağanüstü performans ortaya koyman lazım :)
Haklısın. ortalarda fitesi yukseltiyorum zaten.
@sokak sanati iyi bir yönetici olduğumu düşünuyor. diğer arkadaşla hesabim var insallah illerde darbeyi yapacam ona ama malesef oyuncusunu seviyorum.
Elensemde sıkıntı yok. ilk ve son kez yarışacağım ve iyi bir skor fena olmayacak