Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta Sonuçları

Haklısın. ortalarda fitesi yukseltiyorum zaten.
@sokak sanati iyi bir yonetici olduğumu düşünuyor. diğer arkadaşla hesabim var insallah illerde darbeyi yapacam ona ama malesef oyuncusunu seviyorum.
Elensemde sıkıntı yok. ilk ve son kez yarışacağım ve iyi bir skor fena olmayacak
hesabım var diyorsun teleferiğin her sahnesini beğeniyorsun bu nasıl bir hesaplaşma :)

dur bakalım şimdi böyle sakince karşılıyorsunda durumu:) ama bir puanı görünce saçını başını yolmasan iyiıdir :)

sus la türbüşona oy verenlerin beni suçlamaya bir kere yüzü olmamaması lazım:) hala konuşuyon la utanmadan :)
Senin yüzünden şampiyon oldu türbüşon :A Yeteri kadar halka anlatamadın, muhalefet yapamadın. Önümüzdeki etkinliklerde olası parlak zaferlerini engellemek adına seni istifaya davet ediyorum :A

harcayacam ama Ustamin sahnesiyle ezecem (inşallah)
@MEnes le @Doğu da zamanı gelince türbüşonu ezeceğiz demişti sonra zamanı gelince bir baktılarki atı alan üsküdarı geçmiş:) tabi bu atasözünün isveççesi atı alan göteborgu geçmişte olabilir yani anlam aynı kelimeler farklı olabilir sen isveççeye çevir artık :)

Senin yüzünden şampiyon oldu türbüşon :A Yeteri kadar halka anlatamadın, muhalefet yapamadın. Önümüzdeki etkinliklerde olası parlak zaferlerini engellemek adına seni istifaya davet ediyorum :A

davet edip edip durursun anca istifa etmeye niyetim yok ömür boyu başkanım :) noldu zamanı gelince hanı haddini bildirecektik türbüşonun zamanı gelince işini bilmeyen çavuşlara döndün :)

@MEnes le @Doğu da zamanı gelince türbüşonu ezeceğiz demişti sonra zamanı gelince bir baktılarki atı alan üsküdarı geçmiş:) tabi bu atasözünün isveççesi atı alan göteborgu geçmişte olabilir yani anlam aynı kelimeler farklı olabilir sen isveççeye çevir artık :)

davet edip edip durursun anca istifa etmeye niyetim yok ömür boyu başkanım :) noldu zamanı gelince hanı haddini bildirecektik türbüşonun zamanı gelince işini bilmeyen çavuşlara döndün :)
Kendi içimizdeki iç çatışmadan faydalanıp zafere koştu Türkmen bey :A

Öyle birşey olursa kısmet deyip yolumuza gideceğiz.
yapacak birşey yok :D
sen yazını günceledinmi ? :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking