En azından biz göz önünde yapıyoruz onlar o ormanda neler yapıyor kim biliBizde arkadan kadını kucaklayan ev çalışanlarını izledik. .ss
En azından biz göz önünde yapıyoruz onlar o ormanda neler yapıyor kim biliBizde arkadan kadını kucaklayan ev çalışanlarını izledik. .ss
Sen de izleSurvivor izleyenlerin çoğu bikinili kız görmek için izliyor rezalet .ss
Denisa en dikkat çeken kişilarden zaten Sabriye ile beraberOyun kazandıktan sonra farklî bir şey yaptı. birde adaya giderken pek bir hareketliydi.
Mügeden daha çok dayanırGüzel gerçekten. ama yarışmada ne kadar dayanır acaba.
Diskalifiye olayları olabilir. Bu arada yarınki dokunulmazlık yeni kişi almak için olabilir. Çünkü ilk dokunulmazlıkta gidiş yoktu diye hatırlıyorum.Ünlü kızlar beni de çok şaşırttı ya, sıradan gönüllü kızları atletlerle, sporcularla, kafa kafaya geldiler. İlhan ve Furkan çok iyiler evet. Serhat da hızlı. Adem fena değil gibi zaman lazım onu değerlendirmek için. Şakşuka ve Çılgın Sedat yaşlılar, şans eseri puan alırlar anca.
Seda dışında Dj Berna da kötü.
Gönüllülerde Erdi ve Denisa dışında Yiğit'ı zayıf gördüm bir de, diğerleri iyiydi. İnşallah toparlar ünlüler, yarınki dokunulmazlığı bekliyoruz bakalım. İlk gün parlak bir görüntü çizmediler maalesef.
Denisa en dikkat çeken kişilarden zaten Sabriye ile beraber
Mügeden daha çok dayanır
Diskalifiye olayları olabilir. Bu arada yarınki dokunulmazlık yeni kişi almak için olabilir. Çünkü ilk haftadan gidiş yoktu diye hatırlıyorum.
Erdi ile Çılgın Sedat kavgaya tutuşuyorlarÇok can yakar.
Müge sona gitti zaten. ama Müge'nin güzelliği ayrıydı bee
Oyunu kazandiktan sonra Eser'in costurmalarinda iyi dans ediyordu yani kiz her seyi beceriyorOyun kazandıktan sonra farklî bir şey yaptı. birde adaya giderken pek bir hareketliydi.
Reyis dediyse olurOyunu kazandiktan sonra Eser'in costurmalarinda iyi dans ediyordu yani kiz her seyi beceriyor
Böylesi daha güzel cok dogalİnternette var kanka
Öyle zaten yeni mi ögrendinBu program senaryodan ibaretmiş
Erdi'yi hiç sevmedim. Çene bol. Hiç sevmem.Erdi ile Çılgın Sedat kavgaya tutuşuyorlar
Eser de az değil.Oyunu kazandiktan sonra Eser'in costurmalarinda iyi dans ediyordu yani kiz her seyi beceriyor
Oradakiler daha doğalBöylesi daha güzel cok dogal
Öyle zaten yeni mi ögrendin
Erdi birkaç haftaya yolcu olmalı ama Acun göndermez kavgacı diyeErdi'yi hiç sevmedim. Çene bol. Hiç sevmem.
Eser de az değil.
Erdi birkaç haftaya yolcu olmalı ama Acun göndermez kavgacı diye
Erdi resmen Semih Öztürk çakması ama onuda beceremiyor zeka yok ve oyunlardada iyi değilAynen kesin öyle olur.
Serhat'ı da sevmedim. Antipati oluşturdu.
Ünlüler takımında bir İlhan ve Furkan var gibi sağlam.
Volkan sağlam gibi. Gönüllüler gerçekten iyi.
Ünlü kızlar beni de çok şaşırttı ya, sıradan gönüllü kızları atletlerle, sporcularla, kafa kafaya geldiler. İlhan ve Furkan çok iyiler evet. Serhat da hızlı. Adem fena değil gibi zaman lazım onu değerlendirmek için. Şakşuka ve Çılgın Sedat yaşlılar, şans eseri puan alırlar anca.
Seda dışında Dj Berna da kötü.
Gönüllülerde Erdi ve Denisa dışında Yiğit'ı zayıf gördüm bir de, diğerleri iyiydi. İnşallah toparlar ünlüler, yarınki dokunulmazlığı bekliyoruz bakalım. İlk gün parlak bir görüntü çizmediler maalesef.
Eser'i çözemedim daha iyi mi kötü mü.Erdi resmen Semih Öztürk çakması ama onuda beceremiyor zeka yok ve oyunlardada iyi değil
İlhan ve Furkan iyi kızlar fos
Eser'in sampiyon olma ihtimali yüksek benceReyis dediyse olur
Eser cok cakal ya zaten Denisa Eser'e yanasmaya calisiyor gibi geldi bana,ne zaman görsem yanindaErdi'yi hiç sevmedim. Çene bol. Hiç sevmem.
Eser de az değil.
Neresi dogal onlarin yaOradakiler daha doğal
Fulya tam kavgacı ve çirkef yeni DuyguGönüllülerin kızlarıda sıradan değil şimdi. İnstagramdan takip ediyorum çoğunu hepsi sporla ilgileniyor,pro olanlarda var. @MasacRE- nin Fulyası bile.
Eser oyunlarda fena değildi arkasında fan kitlesi var tanınmış biri baya ilerleyebilir ama kışkırtıcı hareketleri var rakip takıma karşıEser'i çözemedim daha iyi mi kötü mü.