Saçmalama senin favorin Fulya
Fulya gönüllerin şampiyonu, onun yeri ayrı
Saçmalama senin favorin Fulya
İmkansız. .ss Baksana bir TT listesinde Survivor var mı bu @EFE UYSAL da az yılan değil bizi kandırıyordur.Haftaya Kalbimdeki Deniz alır gerçi yarın da alabiliriz
Geçen sene Survivorın en iyi başlangıç reytingini aldı bu sene ona yakın alır yarın görüşelim geçedebilirYarın en fazla 8 alırsınız
Survivor ne ya Ateş olsa acunun cücüğünü yakarİmkansız. .ss Baksana bir TT listesinde Survivor var mı bu @EFE UYSAL da az yılan değil bizi kandırıyordur.
Alamaz kiGeçen sene Survivorın en iyi başlangıç reytingini aldı bu sene ona yakın alır yarın görüşelim geçedebilir
İlhan Mansız ttde ilk 10da yeterli değil miİmkansız. .ss Baksana bir TT listesinde Survivor var mı bu @EFE UYSAL da az yılan değil bizi kandırıyordur.
İşte böyle özüne dön ya geçen Pazartesi Survivor geliyor diye göbek atıyordun.Survivor ne ya Ateş olsa acunun cücüğünü yakar
Alamaz ki
Değil tabii ki, Survivor ismi geçmiyorsa konuşulmuyor demektir.İlhan Mansız ttde ilk 10da yeterli değil mi
Tuğçe Melis dışında güzel kız yok, yeni Mügem o @Yakamoz-Asi
Pazartesi zirvede olamaz zaten de İçerdeyi düşürmesi konusunda aynı fikirdeyimİşte böyle özüne dön ya geçen Pazartesi Survivor geliyor diye göbek atıyordun.
Şahika ve Berna beklentilerim olanlar
Cok geride degildi sonucta gecti mi gecti sen ona bak evet ünlüler arasinda biraz zayif gibi ama gönüllülere karsi iyi oyun kazanir bence kazanamazsa kendi kaybederO da İ.Mansız gibi dengede fırladı bir anda yoksa baya gerideydi Ünlülerde diyorum ya 3 tane canavar kız var 2 atlet 1 kickboksçu onların arasından sıyrılması zor Şahika'nın
Tek bir hareketi insani etkilemeye yetiyor benim de cok dikkatimi cektiPek bir hareketli gibi.
Ünlü kızlar beni de çok şaşırttı ya, sıradan gönüllü kızları atletlerle, sporcularla, kafa kafaya geldiler. İlhan ve Furkan çok iyiler evet. Serhat da hızlı. Adem fena değil gibi zaman lazım onu değerlendirmek için. Şakşuka ve Çılgın Sedat yaşlılar, şans eseri puan alırlar anca.Ünlüler takımından İlhan Mansız ve Furkan Kızılay çok iyi hazırlanarak gelmiş, diğer isimler bana göre çok kötü. En kötü ünlü kızlar seçimi gibi olmuş.
Gönüllülere gelirsek Erdi ve biraz da Denisa dışında hepsi çok iyi seçilmiş. Bu yüzden Acun'u tebrik etmek lazım.
Ünlülerden ilk gitmesi gereken isim Seda, en kötüsü o maalesef.
@Bully
Keklikler seninki olanHangi Berna, iki tane var galiba yada bana öyle geldi.
Birde hava basıyorlardı fragmanlarda çoğu sıfır çekti bugün erkekler fena değil sadece ve ilk haftadan kavgalar başladı Adem vs SerhatÜnlü kızlar beni de çok şaşırttı ya, sıradan gönüllü kızları atletlerle, sporcularla, kafa kafaya geldiler. İlhan ve Furkan çok iyiler evet. Serhat da hızlı. Adem fena değil gibi zaman lazım onu değerlendirmek için. Şakşuka ve Çılgın Sedat yaşlılar, şans eseri puan alırlar anca.
Seda dışında Dj Berna da kötü.
Gönüllülerde Erdi ve Denisa dışında Yiğit'ı zayıf gördüm bir de, diğerleri iyiydi. İnşallah toparlar ünlüler, yarınki dokunulmazlığı bekliyoruz bakalım. İlk gün parlak bir görüntü çizmediler maalesef.
Cok geride degildi sonucta gecti mi gecti sen ona bak evet ünlüler arasinda biraz zayif gibi ama gönüllülere karsi iyi oyun kazanir bence kazanamazsa kendi kaybeder
Tek bir hareketi insani etkilemeye yetiyor benim de cok dikkatimi cekti
Bizde arkadan kadını kucaklayan ev çalışanlarını izledik. .ssSurvivor izleyenlerin çoğu bikinili kız görmek için izliyor rezalet .ss
Keklikler seninki olan
Birde hava basıyorlardı fragmanlarda çoğu sıfır çekti bugün erkekler fena değil sadece ve ilk haftadan kavgalar başladı Adem vs Serhat