Survivor 2017 - 1. Bölüm Yorumları

O da İ.Mansız gibi dengede fırladı bir anda yoksa baya gerideydi :A Ünlülerde diyorum ya 3 tane canavar kız var 2 atlet 1 kickboksçu onların arasından sıyrılması zor Şahika'nın :A
Cok geride degildi sonucta gecti mi gecti sen ona bak :A evet ünlüler arasinda biraz zayif gibi ama gönüllülere karsi iyi oyun kazanir bence kazanamazsa kendi kaybeder :A
Pek bir hareketli gibi. :A
Tek bir hareketi insani etkilemeye yetiyor benim de cok dikkatimi cekti :A

Ünlüler takımından İlhan Mansız ve Furkan Kızılay çok iyi hazırlanarak gelmiş, diğer isimler bana göre çok kötü. En kötü ünlü kızlar seçimi gibi olmuş.

Gönüllülere gelirsek Erdi ve biraz da Denisa dışında hepsi çok iyi seçilmiş. Bu yüzden Acun'u tebrik etmek lazım.

Ünlülerden ilk gitmesi gereken isim Seda, en kötüsü o maalesef.

@Bully
Ünlü kızlar beni de çok şaşırttı ya, sıradan gönüllü kızları atletlerle, sporcularla, kafa kafaya geldiler. İlhan ve Furkan çok iyiler evet. Serhat da hızlı. Adem fena değil gibi zaman lazım onu değerlendirmek için. Şakşuka ve Çılgın Sedat yaşlılar, şans eseri puan alırlar anca.

Seda dışında Dj Berna da kötü.

Gönüllülerde Erdi ve Denisa dışında Yiğit'ı zayıf gördüm bir de, diğerleri iyiydi. İnşallah toparlar ünlüler, yarınki dokunulmazlığı bekliyoruz bakalım. İlk gün parlak bir görüntü çizmediler maalesef.

Hangi Berna, iki tane var galiba yada bana öyle geldi. :D
Keklikler seninki olan :A
Ünlü kızlar beni de çok şaşırttı ya, sıradan gönüllü kızları atletlerle, sporcularla, kafa kafaya geldiler. İlhan ve Furkan çok iyiler evet. Serhat da hızlı. Adem fena değil gibi zaman lazım onu değerlendirmek için. Şakşuka ve Çılgın Sedat yaşlılar, şans eseri puan alırlar anca.

Seda dışında Dj Berna da kötü.

Gönüllülerde Erdi ve Denisa dışında Yiğit'ı zayıf gördüm bir de, diğerleri iyiydi. İnşallah toparlar ünlüler, yarınki dokunulmazlığı bekliyoruz bakalım. İlk gün parlak bir görüntü çizmediler maalesef.
Birde hava basıyorlardı fragmanlarda çoğu sıfır çekti bugün erkekler fena değil sadece ve ilk haftadan kavgalar başladı Adem vs Serhat :A

Cok geride degildi sonucta gecti mi gecti sen ona bak :A evet ünlüler arasinda biraz zayif gibi ama gönüllülere karsi iyi oyun kazanir bence kazanamazsa kendi kaybeder :A

Tek bir hareketi insani etkilemeye yetiyor benim de cok dikkatimi cekti :A

Oyun kazandıktan sonra farklî bir şey yaptı. :D birde adaya giderken pek bir hareketliydi. :D