Hazem
Favori Üye
İstemez gibiTabi o düşmelerin izlemek eğlenceli olur ama hep oyun kaybettirecek yeni Nihal olacak gönüllüler bunu ister mi![]()
İstemez gibiTabi o düşmelerin izlemek eğlenceli olur ama hep oyun kaybettirecek yeni Nihal olacak gönüllüler bunu ister mi![]()
Fox ne alaka şimdiİstemez gibiBu arada ben iddaya girdim Berna Eserden daha uzun süre kalacak diye eğer kaybedersem 3 ay avatarımı fox yapıcam
![]()
kendisi forumdaki ilk arkadaşım 2015te çok yazıştık survivor konularinda ama gecen sene ayrı düştükYok o temiz yüzlü saf narin bir abimiz kendini öyle tanımlıyor@sürgünüm
@halukerogluFOX ile iddaya girmek istedim o Eser demişti ama 3 ay avatarını Berna yapmaktan korktuğu için @vadikızı ile girdik iddayaFox ne alaka şimdiİkiside uzun süre kalır ama hangisi daha fazla kalır kestiremiyorum
![]()
Abim naptı seni mi incitti.kendisi forumdaki ilk arkadaşım 2015te çok yazıştık survivor konularinda ama gecen sene ayrı düştük![]()
@vadikızı ile iyi olmuş 3 ayda çok fazla be sizde çok ağır ceza vermişsiniz@halukerogluFOX ile iddaya girmek istedim o Eser demişti ama 3 ay avatarını Berna yapmaktan korktuğu için @vadikızı ile girdik iddaya![]()
Kaybedersen konuyu açmasan yeter vadikızı unutkandır anında unutur taktik sen beni dinleBiraz öyle oldu gibi ama yapacak bişey yok artık![]()
yok ya geçen sene survivor konularinda yoktu ondan dedim ayrı düştük diye
ben hatırlatırımKaybedersen konuyu açmasan yeter vadikızı unutkandır anında unutur taktik sen beni dinle![]()
Bu sene favorisi var illaki izleyecek ve bugün konuya gelecek herşey denisa için diyoryok ya geçen sene survivor konularinda yoktu ondan dedim ayrı düştük diye![]()
Kaybedersen konuyu açmasan yeter vadikızı unutkandır anında unutur taktik sen beni dinle![]()
Böyle bişeye gerek kalmayacaktır Bernam daha başarılı olur zaten
İnşallah bu sene kadın bir yarışmacı kazanacakBöyle bişeye gerek kalmayacaktır Bernam daha başarılı olur zaten![]()
Merve kazanmadiktan sonra kimse kazanmasinİnşallah bu sene kadın bir yarışmacı kazanacak@dosimosi