Survivor 2017 - 1. Bölüm Yorumları

@HachiKo bu sene farkli taraflardayiz :A
ben geleneği bozmuyorum ve ünlülerden devam ediyorum.
Geçen sene gönüllulerden tek Semihi beğenirdim bu senede Eseri şimdilik.
Unlulerde daha karar vermedim bölüme bakmadim ama Furkan şimdilik
Olsun rekabet olur aramızda bu sefer :D
Çok sessiz kaldı ama oyunlarda da performansını yükseltmeli yükseltirse benimde favorilerimden olur :A
Bakalım bu akşam nasıl performans gösterecek aslında akşam bireysel oyunda Eliften önce geldi ama atamadı

Tm abla emrin olur yorumlarınıda paylaşırsın :Z
bakalım bu sene kimlerle tartışacam :A Ada hayatina bakmayacağim için destekli tartışamam :A
bu sene performansa bakmak istiyorum. arada Acunun sayfasindaki kisa videolara bakarim fikir sahibi olmak için :D

Erdi kavgada olmasa şaşardım zaten :A
Sedat harika bir karakter ve baba. Kavga ne için bilmiyorum ama haklıdır kesin :A
erdi oyun almaz ama lafla icraat yapar kesin kenarda
Semiih Öztürk Çakması ama beyinsiz ve oyun alamayan göbekli hali :A
Sedatı kışkırtış Erdi büyük ihtimal sonra Erdi ünlülerin yanına gitmiş oyunda Sedat elini çek diyor :A

Dün dizim vardı az çok bakabildim Şimdilik favorim Eser oldu değişedebilir:D

Göz6 olmasaydı onun hiç fanı olmazdı direk şutlanabilirdi ama Acun kavgacı sevdiği için reyting için biraz tolerans gösterip elemeyecektir :A
Doğru ama şahsen ben kalmasını isterim çünkü akşam baya eğlendirdi beni özellikle ilk oyununda hem düştü biçok defa hem tahtaları unuttu :kiki:

Doğru ama şahsen ben kalmasını isterim çünkü akşam baya eğlendirdi beni özellikle ilk oyununda hem düştü biçok defa hem tahtaları unuttu :kiki:
Tabi o düşmelerin izlemek eğlenceli olur ama hep oyun kaybettirecek yeni Nihal olacak gönüllüler bunu ister mi :A