Birine gönderme yaptığını seziyorumBuraya yorum yapalim dedik insani soguttunuz konudan
geldiğim gibi gidiyorum![]()
şuan muhabbet edenlere işteBirine gönderme yaptığını seziyorum![]()
Hep @EFE UYSAL'ın yüzünden, ben özünde çok temiz biriyimdir.Buraya yorum yapalim dedik insani soguttunuz konudan
geldiğim gibi gidiyorum![]()
Temiz yüzlü narin birirdir kendisieminim öylesindir.![]()
Ünlüleri tutuyorum derken? İlhan Mansız'ı gözüne kestirmiş olmayasın?neyseki yorumum yeni sayfaya girmiş
şimdi yorum yapabilirim.
bu sene bakalım her sene gibi sıkı takip edecekmiyim. bölüme tam bakmadım ama herzamanki gibi ünlüleri tutuyorum.
Abla birşey mi var burda hiç görmeyenler var onlara gösteriyoruzz işte iyilik yapıyoruz
ben sizin gibi odaklanmiyorum başka konulara.Ünlüleri tutuyorum derken? İlhan Mansız'ı gözüne kestirmiş olmayasın?![]()
Ben de doğru dürüst izleyemedim ama İlhan Beşiktaşlı olduğu için en çok onu destekleyeceğim tabi ki. Şimdilik ünlüler safındayız bakalım.ben sizin gibi odaklanmiyorum başka konulara.
Ilhan iyi Furkanda iyi. Arabaya binip evden ayrilirken biri vardi ama sanki hafifden göze kestirdim gibi
kim bilmiyom daha. Ama Furkan şimdilik ilk sırada ve izleyince karar veririm.
gönüllülerden Eser. bizim burali![]()
takımdan gideceksek bir fenerli varmış galiba. bide ona bakalım bariBen de doğru dürüst izleyemedim ama İlhan Beşiktaşlı olduğu için en çok onu destekleyeceğim tabi ki. Şimdilik ünlüler safındayız bakalım.![]()
Öyleyse bu iki kopmalık vidyoyuda görmemişsindirBen de doğru dürüst izleyemedim ama İlhan Beşiktaşlı olduğu için en çok onu destekleyeceğim tabi ki. Şimdilik ünlüler safındayız bakalım.![]()
Tam olarak ne yapıyor bu manyaklar.Öyleyse bu iki kopmalık vidyoyuda görmemişsindir
şuan video açmayacam ama Erdinin şansı acaba yaver gidecekmiÖyleyse bu iki kopmalık vidyoyuda görmemişsindir
İlk videoda senin Şakşuka kendini beğenmiş kazma göbekli Erdiden oyunu alıyor Şakşuka dansı yapıyor ikincide Erdi oyunu oynarken dengesini kaybederek iki kere yere düşerek kumlarda sürünüyorTam olarak ne yapıyor bu manyaklar.Semih panpamın yerini kim dolduracak bu sene?
![]()
Senin Sabriye fena atar koyuyor burda kicksboksçu