Survivor 2017 - 1. Bölüm Yorumları

Adam itici ama bunlar kabullenmisler iste eglence konusu yapmislar adami eger adada uzun kalmazsa kavga etmezler uzun kalirsa kavga kacinilmaz tabii ki de fazla sabredemezler yani bu duruma :A

Olsu o kadar bir sey olmaz :A
Fragmanda görmedinmi Çılgın Sedat ile kavgaya tutuşuyor daha 2. gün :A

Adam itici ama bunlar kabullenmisler iste eglence konusu yapmislar adami eger adada uzun kalmazsa kavga etmezler uzun kalirsa kavga kacinilmaz tabii ki de fazla sabredemezler yani bu duruma :A

Olsu o kadar bir sey olmaz :A

Zaten ilk hafta eleme olmuyor. Diğer haftaya kadar mecburen kalacaklar beraber o bile yeter kavga etmeleri için :A

Rakip takimla kavga eder zaten cok laf söylüyor adamlara :A

Birisinden dayak yemezse iyidir mesela İlhan Mansiz'a söyledigi laflari Serhat Akin'a söylese kesin dayak yer :A

Sabriye'de çok agresif bir tip, hem de kickboksçu. Onu bir kızdırırsa efsane şeyler olabilir :A

Erdi tam dövülmelik bence. :A
aynen sinir oldum ona çok! : :D :D :D :D inş hemen gidecek !

Gel biz senle Best Star da olacak isimleri oluşturalım. :A @Bully
aa best star ne zaman seneye mi ? ve cidden kimler var? @Bully nagi semih varsa varım yine olurum .D

Aynen kesin öyle olur.
Serhat'ı da sevmedim. Antipati oluşturdu.
Ünlüler takımında bir İlhan ve Furkan var gibi sağlam.

Volkan sağlam gibi. Gönüllüler gerçekten iyi.
aynen furkan ilhan bayağı iyi. :D

Kalbimdeki Deniz'in bu bölüm temposu düşük o yüzden yarın zirvede olursunuz @mrt-06 :A
ne düşüğü çok güzeldik yine ? :)

Son düzenleme:
aynen sinir oldum ona çok! : :D :D :D :D inş hemen gidecek !

aa best star ne zaman seneye mi ? ve cidden kimler var? @Bully nagi semih varsa varım yine olurum .D

aynen furkan ilhan bayağı iyi. :D

ne düşüğü çok güzeldik yine ? :)
Neresi güzeldi ya temposuz boş bir bölümdü. İlk kez ağır eleştiriyorum ama öyle :)

Oyuncu ve Sunucu Fatih Hürkan Survivor'da, yarın ki ada konseyinde açıklanması bekleniyor.
15876411_132550740581950_7697416829995581440_n.jpg

@Bully @EFE UYSAL @Yakamoz-Asi @sürgünüm @MayısKralı @sokak sanati