Abla kalbimde hepinize yer var merak etme ben gönlü geniş biriyimdir
yook kabul etmemm kalbinde sadece @dosimosi ve ben olmasını istiyorum
Abla kalbimde hepinize yer var merak etme ben gönlü geniş biriyimdir
Sanki ben eledim ayoll ben etkim olmasın diye çeyrekte yarıda eşit oy attım jurilerin oyunada karışamıyorumkiHem yan gelip yatiyor hemde isine tas koyuyor
o konuda sorun yasayabilirsin sende @destere gibi söyledin simdi.Abla kalbimde hepinize yer var merak etme ben gönlü geniş biriyimdir
senin programınla başlaması büyük şans üyler içinSaat 17'de Fav10 İtirafları ile başladık ardından saat 19'da @denizz19 ile Yıldızlar Yarışıyor, ardından @Çiğdem- ile MusicSurvivor. Her biri ayrı bir renk her biri ayrı bir heyecan. @OzaN böyle bir forum başka bir yerde bulamazsın iyi ki üye olmuşsun.
Sizlere de başarılar diliyorum canlarım. @Bully @sokak sanati
Saol canım benimSaat 17'de Fav10 İtirafları ile başladık ardından saat 19'da @denizz19 ile Yıldızlar Yarışıyor, ardından @Çiğdem- ile MusicSurvivor. Her biri ayrı bir renk her biri ayrı bir heyecan. @OzaN böyle bir forum başka bir yerde bulamazsın iyi ki üye olmuşsun.
Sizlere de başarılar diliyorum canlarım. @Bully @sokak sanati
Sevenim çok olunca öyle olmak zorunda yapacak bir şey yoko konuda sorun yasayabilirsin sende @destere gibi söyledin simdi.
Şampiyon olacağını sanıyo ciddi ciddi.
şu @Çiğdem- in neyini seviyosun azda onu kıskanıyım dur
enlerde 8 kişi falan özellikle belirtip özel dostluk demiştim ayrı ayrı hepsinin gönlünde yerim ayrıdır tabı onlarında bendeAbla kalbimde hepinize yer var merak etme ben gönlü geniş biriyimdir
pekiSevenim çok olunca öyle olmak zorunda yapacak bir şey yok
enlerde 8 kişi falan özellikle belirtip özel dostluk demiştim ayrı ayrı hepsinin gönlünde yerim ayrıdır tabı onlarında bende