Ne demek güle güle kullan inşallah kazanırsınFaji'nin oyu bende olmalıydı hep senin pis entrikaların.ss
@denizz19 harikasın kardeşim çok teşekkürler![]()
Ben ikisini de dinledim bol bol baktım beş para etmez iki şarkı da boş oy attım![]()
Ne zamandan beri satıcıların lafını ciddiye alıyorduk la@Bully ne diyor bu![]()
Alttan alamıyorum iftira atılınca.sssNe zamandan beri satıcıların lafını ciddiye alıyorduk laBırak konuşsun he de geç
![]()
benimde yarışmacılar üstünde oynamam gerekiyor finalede @Bully @sokak sanati kaldığına göre cnm kurban oldular umut kaandan daha büyük şok yaşadı destere oyunu gökhanda görünceKomik değil bence, ben olsam çok bozulurdum.![]()
Bu sonuçların tek bir izahı var.
Trollük yapıyor işte ciddilik middilik kalmamış onda aldırmamak lazım kardeşimAlttan alamıyorum iftira atılınca.sss
Troll oldu başımıza @Billy KaneTrollük yapıyor işte ciddilik middilik kalmamış onda aldırmamak lazım kardeşim![]()
Mesajda bir terslik var sanki.@RüzgarGülü Ariana Grande 4 Karar vermek zor ya. Ama
Ariana Grande biraz daha hareketli ve gaza getiren bir
şarkı. Bu yüzden kararım;
hahaha sendemi başladın @destere gibi etkisinde kalıyorsunBu sonuçların tek bir izahı var.O da bu;
![]()
@sokak sanati valla helal olsun o kadar farkı lobi yaparak bir anda erittin![]()