hhahaha @sokak sanati nin trolune katılmıstın sende hatırltırım cnmLa puandan değil diyorum, trollenmek, dalga malzemesi yapılmak sinirimi bozdu
hhahaha @sokak sanati nin trolune katılmıstın sende hatırltırım cnmLa puandan değil diyorum, trollenmek, dalga malzemesi yapılmak sinirimi bozdu
kiz sakin sonuclarda eger kazanmissa kaybettin deme cocuga inme iner bak . o sakayi aklindan gecirme
O aramızdaydı ama şimdi işin içinde herkes var Pis cadıhhahaha @sokak sanati nin trolune katılmıstın sende hatırltırım cnm
aynen paylasmam ben 😡 uzak dursun senden
hhahaha @sokak sanati nin trolune katılmıstın sende hatırltırım cnm
ben sevdiklerimle uğraşırım uğraşmadıklarım düşünsün ayoll .A .AO aramızdaydı ama şimdi işin içinde herkes var Pis cadı
Seviliyorsun canımben sevdiklerimle uğraşırım uğraşmadıklarım düşünsün ayoll .A .A
güzelbirşeyler ayarladım onlara cnm ama ozan protesto ederek forumu yavaslatıyor şuankiz sakin sonuclarda eger kazanmissa kaybettin deme cocuga inme iner bak . o sakayi aklindan gecirme
Hem yan gelip yatiyor hemde isine tas koyuyorgüzelbirşeyler ayarladım onlara cnm ama ozan protesto ederek forumu yavaslatıyor şuan
Abla kalbimde hepinize yer var merak etme ben gönlü geniş biriyimdirşu @Çiğdem- in neyini seviyosun azda onu kıskanıyım dur