Bence saçmalıyorsun ve bana çatacak yer arıyorsun....
Hayırçok ciddiyim.
Haklısın ama iş ile arkadaşlık bir değil daha önce de dediğim gibi.
İşte bende senin işini beğenmedim.
Bence saçmalıyorsun ve bana çatacak yer arıyorsun....
Haklısın ama iş ile arkadaşlık bir değil daha önce de dediğim gibi.
Daha 5 reytingi görelim ben de 1. bölümden itibaren izlemeye başlıyorum. Gerçi bir @vadikızı hızında izleyemem.Hakedene hakettiğini veririm ben Cesur Yüreğe de sahip çıkacağını duyunca sevgim kabardı
Bana ait bir itiraf yok o yüzden beni ilgilendirmiyorSende hiç emeğe saygı yok ya. .ss
Peki o zaman seni de akşam seansına alalım.
Eyv Çiğdemin boş boğazlığı olmasa görmüştük 5 reytingide maaleef o kadar gevezeki çenesi susmuyor.sss Ama çok yakında göreceğiz diye hissediyorum sonra herşey lehimize işleyecek Onu bunu bırakta vadikızı ve biz trollendik Cesur Yürek konusundaDaha 5 reytingi görelim ben de 1. bölümden itibaren izlemeye başlıyorum. Gerçi bir @vadikızı hızında izleyemem.
Sen beni bırak da itiraflara yorum yap. Özellikle 10. itiraf hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.Hayırçok ciddiyim.
İşte bende senin işini beğenmedim.
Sen beni bırak da itiraflara yorum yap. Özellikle 10. itiraf hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Pis gıcık bana itiraf yaptı.
Ne trollü ya. Konunuzu genel konuya taşıdım diye mi.Eyv Çiğdemin boş boğazlığı olmasa görmüştük 5 reytingide maaleef o kadar gevezeki çenesi susmuyor.sss Ama çok yakında göreceğiz diye hissediyorum sonra herşey lehimize işleyecek Onu bunu bırakta vadikızı ve biz trollendik Cesur Yürek konusunda
gecen hafta arianin reklamini yapmamismiydin ?Konuda dahi alalen Gökhan fanatizmi var. Eyy FF buna dur deyin artık..
Oha nerden anladın. 😱
Kendi kendine yapabilirsin gelmiyorsa.Bana ait bir itiraf yok o yüzden beni ilgilendirmiyor
Yok Tatar Ahmet İskenderi öldürdü diyorduya konu başlığında ölmemiş vadikızı yanlış konu açmış.Ne trollü ya. Konunuzu genel konuya taşıdım diye mi.
gecen hafta arianin reklamini yapmamismiydin ?
bende oyüzden Şener Şeni yazdim
Oha nerden anladın. 😱
Kendi kendine yapabilirsin gelmiyorsa.
Görsem kaçırmazdım. İşte konu açmadan önce 3, 4 defa kontrol etmek gerekiyor.Yok Tatar Ahmet İskenderi öldürdü diyorduya konu başlığında ölmemiş vadikızı yanlış konu açmış.
Senide etiketledik izle diye baksaydın.sssGörsem kaçırmazdım. İşte konu açmadan önce 3, 4 defa kontrol etmek gerekiyor.
Şaka yapıyorsun demi? Benim Meloşum arkamdan dedikodu yapmaz çünkü. O benim fındıklı kurabiyemdir bana ihanet etmez. :/Hayır tabi ki. Reyting konusunda kendi emeğim ile yaptım 1 kez.
Bana hep dert yanıyor ne kadar geç anlayan bir arkadaş diye.
Ben etiketlere hemen dönemiyorum anca.Senide etiketledik izle diye baksaydın.sss
Yok ya Gecen hafta burda kendini övüp reklam yapmistin oylar Ariye diyeHayır tabi ki. Reyting konusunda kendi emeğim ile yaptım 1 kez.
Bana hep dert yanıyor ne kadar geç anlayan bir arkadaş diye.
Şaka yapıyorsun demi? Benim Meloşum arkamdan dedikodu yapmaz çünkü. O benim fındıklı kurabiyemdir bana ihanet etmez. :/
Kurtlar vadisinin tekrar başlaması için hepsinin rüya olması lazım