Bence saçmalıyorsun ve bana çatacak yer arıyorsun....
Hayırçok ciddiyim.
Haklısın ama iş ile arkadaşlık bir değil daha önce de dediğim gibi.![]()
İşte bende senin işini beğenmedim.
Bence saçmalıyorsun ve bana çatacak yer arıyorsun....
Haklısın ama iş ile arkadaşlık bir değil daha önce de dediğim gibi.![]()
Daha 5 reytingi görelim ben de 1. bölümden itibaren izlemeye başlıyorum.Hakedene hakettiğini veririm benCesur Yüreğe de sahip çıkacağını duyunca sevgim kabardı
![]()
![]()
Bana ait bir itiraf yok o yüzden beni ilgilendirmiyorSende hiç emeğe saygı yok ya. .ss
Peki o zaman seni de akşam seansına alalım.![]()
Eyv Çiğdemin boş boğazlığı olmasa görmüştük 5 reytingide maaleef o kadar gevezeki çenesi susmuyor.sss Ama çok yakında göreceğiz diye hissediyorum sonra herşey lehimize işleyecekDaha 5 reytingi görelim ben de 1. bölümden itibaren izlemeye başlıyorum.Gerçi bir @vadikızı hızında izleyemem.
![]()
Sen beni bırak da itiraflara yorum yap.Hayırçok ciddiyim.
İşte bende senin işini beğenmedim.![]()
Sen beni bırak da itiraflara yorum yap.Özellikle 10. itiraf hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Pis gıcık bana itiraf yaptı.![]()
Ne trollü ya.Eyv Çiğdemin boş boğazlığı olmasa görmüştük 5 reytingide maaleef o kadar gevezeki çenesi susmuyor.sss Ama çok yakında göreceğiz diye hissediyorum sonra herşey lehimize işleyecekOnu bunu bırakta vadikızı ve biz trollendik Cesur Yürek konusunda
![]()
Konuda dahi alalen Gökhan fanatizmi var. Eyy FF buna dur deyin artık..
Oha nerden anladın. 😱
Kendi kendine yapabilirsin gelmiyorsa.Bana ait bir itiraf yok o yüzden beni ilgilendirmiyor![]()
Yok Tatar Ahmet İskenderi öldürdü diyorduya konu başlığında ölmemiş vadikızı yanlış konu açmış.Ne trollü ya.Konunuzu genel konuya taşıdım diye mi.
![]()
gecen hafta arianin reklamini yapmamismiydin ?
bende oyüzden Şener Şeni yazdim![]()
Oha nerden anladın. 😱
Kendi kendine yapabilirsin gelmiyorsa.![]()
Görsem kaçırmazdım.Yok Tatar Ahmet İskenderi öldürdü diyorduya konu başlığında ölmemiş vadikızı yanlış konu açmış.![]()
![]()
Senide etiketledik izle diye baksaydın.sssGörsem kaçırmazdım.İşte konu açmadan önce 3, 4 defa kontrol etmek gerekiyor.
![]()
Şaka yapıyorsun demi? Benim Meloşum arkamdan dedikodu yapmaz çünkü.Hayır tabi ki. Reyting konusunda kendi emeğim ile yaptım 1 kez.
Bana hep dert yanıyor ne kadar geç anlayan bir arkadaş diye.![]()
Ben etiketlere hemen dönemiyorum anca.Senide etiketledik izle diye baksaydın.sss
Yok ya Gecen hafta burda kendini övüp reklam yapmistin oylar Ariye diyeHayır tabi ki. Reyting konusunda kendi emeğim ile yaptım 1 kez.
Bana hep dert yanıyor ne kadar geç anlayan bir arkadaş diye.![]()
Şaka yapıyorsun demi? Benim Meloşum arkamdan dedikodu yapmaz çünkü.O benim fındıklı kurabiyemdir bana ihanet etmez. :/
Kurtlar vadisinin tekrar başlaması için hepsinin rüya olması lazım