TVen Fav10 İtirafları 47.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha 5 reytingi görelim ben de 1. bölümden itibaren izlemeye başlıyorum. :F Gerçi bir @vadikızı hızında izleyemem. :A
Eyv Çiğdemin boş boğazlığı olmasa görmüştük 5 reytingide maaleef o kadar gevezeki çenesi susmuyor.sss Ama çok yakında göreceğiz diye hissediyorum sonra herşey lehimize işleyecek :A Onu bunu bırakta vadikızı ve biz trollendik Cesur Yürek konusunda :A

Eyv Çiğdemin boş boğazlığı olmasa görmüştük 5 reytingide maaleef o kadar gevezeki çenesi susmuyor.sss Ama çok yakında göreceğiz diye hissediyorum sonra herşey lehimize işleyecek :A Onu bunu bırakta vadikızı ve biz trollendik Cesur Yürek konusunda :A
Ne trollü ya. :F Konunuzu genel konuya taşıdım diye mi. :A

O değilde ben Vadikizı ile hiç itiraf yapmıyorum onu belirteyim öncelikle ve bu yapılan itiraflar zamanında ne kadar haklı yere karşı çıktığımı gösteriyor.

Kendimi seviyorum.:A

genel olarak güzel olmuş @destere nin sapığına bir iş bulalım ama oyalansın :A :A :A

@destere @xemrexxx çiğdem sizi takan yok demiş biriside zaten bu yorumu bizi takdığı için yapıyor haberi yok ayoll :A sende sevil forumda napalım bizim sucumuzmu ayol :A

bu arada yaptım itiraf @destere :A :A :A
Kurtlar vadisinin tekrar başlaması için hepsinin rüya olması lazım
@mrt-06
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi