Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

Ahh Eyşan ahh. Neyse fazla konuşmayayım malum kelime ağzımdan kaçar diye korkuyorum. :A Ama Ezel'le gelinen her hafta yüksek alınacağı Eyşan da olsa kesindir. :A
İlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar. :)

@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
Tefo adam kere adamdır. Mesajda yazdığın gibi Tefo ile geldikçe benden de yüksek puan alman yüksek olasılıktadır. :A

Başının durgun olmasının sebebi kız kardeşi boğuluyor kendini Asi nehiri suyuna atıyor,Demir bunun sorumlularını bulmak için şüphelendiği Aliyle konuşuyor sonrasında olaylar artıyor,bu sahneyle iyi puan bekliyorum aslında umarım yanılmam:)

Asi dizisinden değilmi senin sahne diziye başlamıştım 3.bölümde kalmıştım
inşallah devam edebilirim :D

OYLAMA BAŞLADI - SON OY YOLLAMA TARİHİ 20 OCAK CUMA 17:30

SONUÇLAR 19:00 CİVARINDA AÇIKLANACAKTIR CUMA GÜNÜ.

@dosimosi @Bully @xemrexxx @sokak sanati @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @MasacRE- @MEnes @Çiğdem- @Billy Kane @turkuazz @halukerogluFOX @Aserat @destere @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @yader @RüzgarGülü

Ice_Cool_23 yarışmadan çıkarılmıştır çünkü vakit sıkıntısı yaşayacağını hissettiğim için jüri kadrosuna eklendi. Kullanmak isterse bekleriz. :)

@dosimosi @Bully @xemrexxx @sokak sanati @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @MasacRE- @MEnes @Çiğdem- @Billy Kane @turkuazz @halukerogluFOX @Aserat @destere @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @yader @RüzgarGülü

Ice_Cool_23 yarışmadan çıkarılmıştır çünkü vakit sıkıntısı yaşayacağını hissettiğim için jüri kadrosuna eklendi. Kullanmak isterse bekleriz. :)

@dosimosi

@Bully - @xemrexxx - @sokak sanati
beni fazladan etiketlemene sevindim istanbulun gülü :F
özel hissettim kendimi :D

Etiket geldi ama MS finali ile aynı dakikalar olacak istersen zamana ayar çek.:D

ama yok ettin sonra niye gizli anlasmamiz belli olmasin diyemi :A

@MasacRE- ben oylarımı sana göndereceğim uyar mı sana. Yani yine ben açıklayacağım kendi oylarımı ama hani şike düşüncelerine karşı sende de bulunsun yani. :D

Bu arada oylarınızı özelden bekliyorum :A