Ben de alta not düşmüştüm zatenBen yollamıştım zaten.
Ben de alta not düşmüştüm zatenBen yollamıştım zaten.
Yarına kadar süren var zatenBen yollamadım. Akşama eve geçeceğim umarım yetişirim.
Yarına kadar süren var zaten
Normalde bu akşam sondu ama süreyi uzatma kararı aldımBu akşam son biliyordum. Tamam iyi oldu bu.
Suskunları izlediysen anlaman lazım işte cnm oradan sahne seçerse ozaman şener sen tam puan alabilir ezel sahnesi oldumu avucunuzu yalarsınız
Ben bu sefer yarışmacı değilde destekçi olarak bulunuyorum @Bully un şampiyonluğu garanti ezel dedinmi şener şeni bile tanımam ayoll
ileride belki yarışmacı olurum ahaha .D olurmu ?Normalde bu akşam sondu ama süreyi uzatma kararı aldım
Normalde bu akşam sondu ama süreyi uzatma kararı aldım
Olur neden olmasın 7.sezonu da yaparsak olurileride belki yarışmacı olurum ahaha .D olurmu ?
Yok daha yarışmacısını belirlemeyen eskici vardı onu bekledimKatılım artsın diye mi.
Olur neden olmasın 7.sezonu da yaparsak olur
Yok daha yarışmacısını belirlemeyen eskici vardı onu bekledim
Senin dediğin ile ayrılan kısım şu sen yeni kişileri mi bekliyorsun diyorsun. Zaten eskici katılacağını söylemişti sadece yarışmacısını seçmemiştiİşte benim dediğim.
Olur neden olmasın 7.sezonu da yaparsak olur
Yok daha yarışmacısını belirlemeyen eskici vardı onu bekledim
Çabuk elenmişti sanırım yarışsın bir daha eskiciyi zaten zorla buluyoruz@denizz19 eskici nin yarışmacısı seçilmişti.
Çabuk elenmişti sanırım yarışsın bir daha eskiciyi zaten zorla buluyoruz
o niyeti baştan bozmuş hiç hesapta yokken ankara yolculuğu için söz verdim falan dedi oysa daha önce malatya sözü vermiştiyani ayrilik kapida?daha 1 haftalik 1 aylik iliskinizi kutlayamadiniz
e kendisi ankarali tabiki önce oraya gider. evet yaza malatyaya gidecem demisti.yanliz cok degisti bu. calismaya basladi unuttu bizi karsilasmiyoruz hico niyeti baştan bozmuş hiç hesapta yokken ankara yolculuğu için söz verdim falan dedi oysa daha önce malatya sözü vermişti
e kendisi ankarali tabiki önce oraya gider. evet yaza malatyaya gidecem demisti.yanliz cok degisti bu. calismaya basladi unuttu bizi karsilasmiyoruz hic
öylemi dedi? malatyaya gelecegine göre kökleri dayaniyor demek oraya. ankara mevzusunu okudum kesin degilmis ama yani hala umudun var. bu kiz yaparmi yapar gecenlerdede buzlu soguk havada sehir disina cikti arabasiyla.birde bunlar inatçı olur şimdi ankara keçisi meşhurdu başkada ankarada bişey yok bir ankaralı turgut var onu zaten @Bully ile @mrt-06 temsil ediyor birde ankara keçisi onuda @dosimosi temsil ediyor ankara işi tamamdır
birde bana yalan söylüyor köklerim malatyaya dayanıyor diye insan bu kadar yalancı olmaz