@sokak sanati passiv kalma @Bully zirveye yerlesti yorumlarda
ben artik dolanmıyayım burda. yeterli katkıda bulundum.
Kendi yarışmama odaklanayım artık
siz yiyin birbirinizi
biliyor o yarışmayı ben etiketlemiştim.O beni savunmaz ki diğer yarışmadan haberi bile yoktur
Sadece @Çiğdem- in yarışmalarında jüri oluyor kendisi
O beni savunmaz ki diğer yarışmadan haberi bile yoktur
Sadece @Çiğdem- in yarışmalarında jüri oluyor kendisi
göndermek istemiyor bazen ama millet yaşadığını öğreniyor diyorum iyi puan alanlar hakkında ilk defa iyi birşey demiş oluyor diyorum kandırıyorum bir şekilde ayollArkamdan vurdular beni
İşiniz bitince adam satma keyfigöndermek istemiyor bazen ama millet yaşadığını öğreniyor diyorum iyi puan alanlar hakkında ilk defa iyi birşey demiş oluyor diyorum kandırıyorum bir şekilde ayoll
en son bu hamlen işe yaramamıştı@ozmoturk problemi sevdiğini zaten biliyorum. Bende seni seviyorum.
@EFE UYSAL ne dedik. Ariana şampiyon dedik dimi.
@Maskeli Fedai Reisi cumhurun tesettürlu kardeşim dediği kişi Ariana'ymış bil istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 53524
en son bu hamlen işe yaramamıştı
yanlız kıza acayip yakışmış
Bende Sener sene istiyorum bedduamida ettim avatarimdaZiynetime tam puan bekliyorum herkesten .ss
Ziynetime tam puan bekliyorum herkesten .ss
Hee ben de sen bana kaç verecen diye soruyorsun sandım
Bu sefer en geç ben yollayacağım, birazda @Çiğdem- beklesin
Hee ben de sen bana kaç verecen diye soruyorsun sandım
Demek öyle söylediğin her söz yol su elektrik olarak geri gelecek@turkuazz zirvene adayım bu haftada.
@Forumdash iyi ver bu hafta. Lütfen. Son düzlükte bana destek ol.
Şarkımı sevdiğini biliyorum sorun yok.
@MEnes şarkım ile ilgili fikrini biliyorum. Oy kullanmayı unutma diyeceğim sadece.
Yok be seni niye ciddiye alayım.
@Doğu şarkımı sevdiğini biliyorum. Sanada oy vermen için etiket yollayayım dedim.
Demek öyle söylediğin her söz yol su elektrik olarak geri gelecek