Maskeli Fedai
Favori Üye
Severiz kendisiniSen Şener Şen beğeniyormusun ?![]()
Yalnız Sibel Can'ı nasıl eledik ama ahaha @mrt-06Yok la ne rüşveti banlanmak istemiyorsan oyunu Gökhan'a vereceksin sadece![]()
Melun beni banlayamazsın sen
Severiz kendisiniSen Şener Şen beğeniyormusun ?![]()
Yalnız Sibel Can'ı nasıl eledik ama ahaha @mrt-06Yok la ne rüşveti banlanmak istemiyorsan oyunu Gökhan'a vereceksin sadece![]()
iş ayrı arkdadaşlık ayrıbende yarışmamı düşünmem gerekiyor ayoll
ama açık konusmak gereirse benim gönlümden geçen final ama adil sunucu olup dememem lazım siz benim gönlümü blirsiniz zaten![]()
![]()
![]()
iyi Yıldızlar yarışıyor yarışmasında tam puanina talibiz.Severiz kendisini![]()
Çok beklersiniyi Yıldızlar yarışıyor yarışmasında tam puanina talibiz.
@Bully nin yarışmacısından daha yüksek beklerimki zaten Efsane sanatcımada tam puanlar yakışır![]()
Sibel'e laf yok
yok artık şüphe ederim adaletliliktenÇok beklersin![]()
kafan dağılıyor işte cnmBen valla yoğunum başımda bir sürü olay var.Belki Kaan kadar emek veremem.
![]()
Melun alt tarafı bir yarışma kendini bu kadar harap etmeSibel'e laf yok
Oyuna bağlı, şu an herkesi harcayabilecek potansiyeldeyim, kazanma hırsı gözümü döndürdü![]()
Tarkan mı çıkaramadımkafan dağılıyor işte cnm
@Maskeli Fedai @mrt-06 ya bulaşma tarkancı olarak verdiğin puan art niyet göstergesi zaten![]()
![]()
![]()
Melun alt tarafı bir yarışma kendini bu kadar harap etme
Bana özelden Sibel'i ele diye mesaj atan sen değil misin@mrt-06
Şener Şen büyük usta canım sıkıldıkça sahnelerine açar bakarım hala elenirsen üye avantajı yüzünden elenirsin cnm üye etkisi malesef var yoksa şuan burada @MayısKralı olurdu irem ileyok artık şüphe ederim adaletlilikten
Şener Şen gibi bir usta duruken dünün oyuncularınamı vereceksiniz tam puan.
neyse arada fireler illaki olacak ama ben ilk haftadan ilk 3 te olacam![]()
Sen karışma melunMelun alt tarafı bir yarışma kendini bu kadar harap etme
Bana özelden Sibel'i ele diye mesaj atan sen değil misin@mrt-06
Yav he he niye çıkmadın o zamanSen karışma melun
Oha kuru iftiraya bak 😱 Ben elimde olsa Sibel'le birlikte yarı finale çıkmak isterdim ama olmadı maalesef. ss
Halk öyle uygun gördü maalesef. ss Ben tam vermiştim Sibel'e, içim rahatYav he he niye çıkmadın o zaman![]()
Sen karışma melun
Oha kuru iftiraya bak 😱 Ben elimde olsa Sibel'le birlikte yarı finale çıkmak isterdim ama olmadı maalesef. ss
eğer doğruluk payı varsa gökhan elenir sibel yerine geçer ayollYav he he niye çıkmadın o zaman![]()
biliyorum.Şener Şen büyük usta canım sıkıldıkça sahnelerine açar bakarım hala elenirsen üye avantajı yüzünden elenirsin cnm üye etkisi malesef var yoksa şuan burada @MayısKralı olurdu irem ile![]()
![]()
![]()
Ben melunumu satmameğer doğruluk payı varsa gökhan elenir sibel yerine geçer ayoll![]()
![]()
![]()
MASKELİ FEDAİ konusma mesajlarını atarsa yeter![]()
Atsın, biz onla MusicSurvivor konuşmuyoruz zaten pek özelden, benim içim rahateğer doğruluk payı varsa gökhan elenir sibel yerine geçer ayoll![]()
![]()
MASKELİ FEDAİ konusma mesajlarını atarsa yeter![]()
kafan dağılıyor işte cnm
@Maskeli Fedai @mrt-06 ya bulaşma tarkancı olarak verdiğin puan art niyet göstergesi zaten![]()
![]()
![]()
La ne diye çağırdıysam seni, pis iftiralarınla mahvettin ortalığı hain melun. ssBen melunumu satmam( Onu rn beklemediği anda satacam
)