Maskeli Fedai
Favori Üye
Severiz kendisiniSen Şener Şen beğeniyormusun ?
Yalnız Sibel Can'ı nasıl eledik ama ahaha @mrt-06Yok la ne rüşveti banlanmak istemiyorsan oyunu Gökhan'a vereceksin sadece
Melun beni banlayamazsın sen
Severiz kendisiniSen Şener Şen beğeniyormusun ?
Yalnız Sibel Can'ı nasıl eledik ama ahaha @mrt-06Yok la ne rüşveti banlanmak istemiyorsan oyunu Gökhan'a vereceksin sadece
iş ayrı arkdadaşlık ayrı bende yarışmamı düşünmem gerekiyor ayoll
ama açık konusmak gereirse benim gönlümden geçen final ama adil sunucu olup dememem lazım siz benim gönlümü blirsiniz zaten
iyi Yıldızlar yarışıyor yarışmasında tam puanina talibiz.Severiz kendisini
Çok beklersiniyi Yıldızlar yarışıyor yarışmasında tam puanina talibiz.
@Bully nin yarışmacısından daha yüksek beklerimki zaten Efsane sanatcımada tam puanlar yakışır
Sibel'e laf yok
yok artık şüphe ederim adaletliliktenÇok beklersin
kafan dağılıyor işte cnmBen valla yoğunum başımda bir sürü olay var. Belki Kaan kadar emek veremem.
Melun alt tarafı bir yarışma kendini bu kadar harap etmeSibel'e laf yok
Oyuna bağlı, şu an herkesi harcayabilecek potansiyeldeyim, kazanma hırsı gözümü döndürdü
Tarkan mı çıkaramadım @Bullykafan dağılıyor işte cnm
@Maskeli Fedai @mrt-06 ya bulaşma tarkancı olarak verdiğin puan art niyet göstergesi zaten
Melun alt tarafı bir yarışma kendini bu kadar harap etme
Bana özelden Sibel'i ele diye mesaj atan sen değil misin @mrt-06
Şener Şen büyük usta canım sıkıldıkça sahnelerine açar bakarım hala elenirsen üye avantajı yüzünden elenirsin cnm üye etkisi malesef var yoksa şuan burada @MayısKralı olurdu irem ileyok artık şüphe ederim adaletlilikten
Şener Şen gibi bir usta duruken dünün oyuncularınamı vereceksiniz tam puan.
neyse arada fireler illaki olacak ama ben ilk haftadan ilk 3 te olacam
Sen karışma melunMelun alt tarafı bir yarışma kendini bu kadar harap etme
Bana özelden Sibel'i ele diye mesaj atan sen değil misin @mrt-06
Yav he he niye çıkmadın o zamanSen karışma melun
Oha kuru iftiraya bak 😱 Ben elimde olsa Sibel'le birlikte yarı finale çıkmak isterdim ama olmadı maalesef. ss
Halk öyle uygun gördü maalesef. ss Ben tam vermiştim Sibel'e, içim rahatYav he he niye çıkmadın o zaman
Sen karışma melun
Oha kuru iftiraya bak 😱 Ben elimde olsa Sibel'le birlikte yarı finale çıkmak isterdim ama olmadı maalesef. ss
eğer doğruluk payı varsa gökhan elenir sibel yerine geçer ayollYav he he niye çıkmadın o zaman
biliyorum.Şener Şen büyük usta canım sıkıldıkça sahnelerine açar bakarım hala elenirsen üye avantajı yüzünden elenirsin cnm üye etkisi malesef var yoksa şuan burada @MayısKralı olurdu irem ile
Ben melunumu satmam ( Onu rn beklemediği anda satacam )eğer doğruluk payı varsa gökhan elenir sibel yerine geçer ayoll
MASKELİ FEDAİ konusma mesajlarını atarsa yeter
Atsın, biz onla MusicSurvivor konuşmuyoruz zaten pek özelden, benim içim rahateğer doğruluk payı varsa gökhan elenir sibel yerine geçer ayoll
MASKELİ FEDAİ konusma mesajlarını atarsa yeter
kafan dağılıyor işte cnm
@Maskeli Fedai @mrt-06 ya bulaşma tarkancı olarak verdiğin puan art niyet göstergesi zaten
La ne diye çağırdıysam seni, pis iftiralarınla mahvettin ortalığı hain melun. ssBen melunumu satmam ( Onu rn beklemediği anda satacam )