Yarı finalde sayende hareketli geçer artık elensende birşey olmaz büyük finali öyle böyle götürürüz ayoll seni iyice kullandık @Bully
Yarı finalde sayende hareketli geçer artık elensende birşey olmaz büyük finali öyle böyle götürürüz ayoll seni iyice kullandık @Bully
Ayoll keriz olma @Bully çoktan çalısmalara baslamıs sende allah ne evrdiyse saldırO zaman kaandan benim için izin al buralar Alev alsın.
Kitlelerimiz ortak yapacak bir şey yokO zaman kaandan benim için izin al buralar Alev alsın.
Kendine başka jüri bul la bunlar benim sabitlerim.
@eskici Ziynet elenince tam veririm dedin bu hafta bekliyorum.
Ayoll keriz olma @Bully çoktan çalısmalara baslamıs sende allah ne evrdiyse saldır
Oh sana da reyting gelsin tabiiAyoll keriz olma @Bully çoktan çalısmalara baslamıs sende allah ne evrdiyse saldır
Aktif bile değildi la neyine söz veriyor Sana benden yüksek verdi işte çeyrekte, o yeter sana@eskici konusunda bence sende o kadar emin olma. Geçen hafta bana söz verdi.
Harika gidiyorsun Yemek yemeyi su içmeyi ihmal etme
Oh sana da reyting gelsin tabii
Fark etmez, ben de Cuma'ya kadar forumda yatıp kalkacağım zaten, @sokak sanati da istediği çalışmaları yapabilir, olan Candan'a olur sadece
iş ayrı arkdadaşlık ayrı bende yarışmamı düşünmem gerekiyor ayollBaşlasın hakkıdır.
Akşam bi yemek ve Bodrum Masalı arası veririm, ama telden yine de göz atarım forumda boş bırakmam buralarıHarika gidiyorsun Yemek yemeyi su içmeyi ihmal etme
çokta kaptirma kendini diycemde sen gaza son sürat basmışsın
Sen Şener Şen beğeniyormusun ?Ne o rüşvet mi teklif ediyorsun pis
Aktif bile değildi la neyine söz veriyor Sana benden yüksek verdi işte çeyrekte, o yeter sana
Yok la ne rüşveti banlanmak istemiyorsan oyunu Gökhan'a vereceksin sadeceNe o rüşvet mi teklif ediyorsun pis