22:00 da aslında 1 kişi çoktan gazi oldu ama puan durumlarını hmen eleneni çaktırmayacak şekilde ayarlayamaya çalısıcam elenen hemen konuyu terk edip gitmesin diyeKonun 1000 mesajı geçti sayemde. Şimdi bide kavga çıkartırım of 2000 olur.
Kaçta açıklıyorsun.
22:00 da aslında 1 kişi çoktan gazi oldu ama puan durumlarını hmen eleneniçaktırmayacak şekilde ayarlayamaya çalısıcam elenen hemen konuyu terk edip gitmesin diye
20:00 DA OYLARIN GELMİŞ OLSUN SON ANALRDA gelen oylarla zor olyuor ayarlamasıReyting getiren yarışmacısını nasıl da koruyor ama dişi Acun Şimdi yollayamam oy akşama yetiştiririm en son yollayayım da ben belirleyeyim yarışmanın kaderini. Bak nasıl da fedakarım ama görüyor musunuz kendimi siper edicem kim elenirse benden bilecek
Tabiiki verdim.O kişi ben değilim dimi. En son Kaan ile başa baş demiştin benim için sonra da koptu olay.
Zaten elenirsem bu hafta son olur daha da ne oy kullanırım ne bir şey. Tüm enerjimi yıldızlara veririm.
@Ahmad oy verdimi. Sanki bana yamuk yaptı gibi hissediyorum.s.s
Reyting getiren yarışmacısını nasıl da koruyor ama dişi Acun Şimdi yollayamam oy akşama yetiştiririm en son yollayayım da ben belirleyeyim yarışmanın kaderini. Bak nasıl da fedakarım ama görüyor musunuz kendimi siper edicem kim elenirse benden bilecek
kullandı Sana sen elendin yada elenmedin diye nasıl diyeyim ayollO kişi ben değilim dimi. En son Kaan ile başa baş demiştin benim için sonra da koptu olay.
Zaten elenirsem bu hafta son olur daha da ne oy kullanırım ne bir şey. Tüm enerjimi yıldızlara veririm.
@Ahmad oy verdimi. Sanki bana yamuk yaptı gibi hissediyorum.s.s
Tabiiki verdim.
Hemide tam.
kullandı Sana sen elendin yada elenmedin diye nasıl diyeyim ayoll
Akşama az kaldı bakacaz
Tepkileri düşünerek oy ver o zaman sana tüyo. Kaan Atacan Ozan benzer tepki verir ben ve Deniz'i biliyorsun. Bu sana yeni yıl tüyom. Ama Deniz'e karşı korurum seni rahat ol.
Yok ben rahatım sıkıntı yok gereği neyse o şekilde oylayacağım
Bakalım ilk defa anlık puan durumları olusturmadım şuan sadece toplu puan durumu var yemekten sonra birşeyler ayarlamaya çalısıcam ayoll aklımda birŞeyler varAferin canikom. Zaten şüphem yoktu ama Gökhan senin aklını başından alır falan hiç uğraşamam.
Nasıl olsa 2 kişi elenecek problem yapma bence ilk eleneni 22.30 gibi açık et.
Bu hafta Erdal baba yada Braking Bad'de ki adamın erkekler ile şok görüntülerini konuya atarım görürsün.
Öyle bir görüntü mü varmış
Bakalım ilk defa anlık puan durumları olusturmadım şuan sadece toplu puan durumu var yemekten sonra birşeyler ayarlamaya çalısıcam ayoll aklımda birŞeyler var
Özelden atim istersen. Rezil olursun. Ha Kerimcan'ı pp yap ha bunları yani o derece.
Bu yarışma senin içinde ki sinsiyi ortaya çıkarttı.
hhahaha ne alakası var bee en iyi şekilde sunmalıyım eleneni 1.puan durumunda belirtipte konudanmı kaçırayımÖzelden atim istersen. Rezil olursun. Ha Kerimcan'ı pp yap ha bunları yani o derece.
Bu yarışma senin içinde ki sinsiyi ortaya çıkarttı.
Montajdır o montaj Hem sen beni tehdit mi ediyorsun hayırdır? Yazayım mı hanene - 1 puan
hhahaha ne alakası var bee en iyi şekilde sunmalıyım eleneni 1.puan durumunda belirtipte konudanmı kaçırayım
Yaz istersen akşam sana özelden yapışır erkekler o resimlerden sonra. Forumda ünlü olursun.
O üzüntü ile foruma saldırır belki.
hhahaha ne alakası var bee en iyi şekilde sunmalıyım eleneni 1.puan durumunda belirtipte konudanmı kaçırayım
-2 oldu şu an alabileceğin maksimum puan 3