MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Ben çok uyumlu biri olduğum için @denizz19 'un o çirkin sesi ile bile katılsam çöl uyumlu olurdum.:A
Bu kız buraya gelmedi açıkçası ben getirdim.😎 Ben yaptım ben ben.:A
hhahaha aa orası belli ayoll sanki sn arianayı yarıştırmıyorsun ariana seni yarıştırıyor gibi
:F :F :F @Bully @mrt-06

Konun 1000 mesajı geçti sayemde. Şimdi bide kavga çıkartırım of 2000 olur.:Z

Kaçta açıklıyorsun.:Z
22:00 da aslında 1 kişi çoktan gazi oldu ama puan durumlarını hmen eleneni çaktırmayacak şekilde ayarlayamaya çalısıcam elenen hemen konuyu terk edip gitmesin diye :A

sen yarışmacımın moralini bozacağına oyunu göndersene beee akşama oylama @MasacRE- :F

ayrıca başkan olucak @destere de yollamamış :kizgin: @Doğu bile yolladı @MEnes en başta yollamıştı zaten sıvacı arkadaşlarınızdan utanın :A

Reyting getiren yarışmacısını nasıl da koruyor ama dişi Acun :A Şimdi yollayamam oy akşama yetiştiririm en son yollayayım da ben belirleyeyim yarışmanın kaderini. Bak nasıl da fedakarım ama görüyor musunuz kendimi siper edicem kim elenirse benden bilecek :A

22:00 da aslında 1 kişi çoktan gazi oldu ama puan durumlarını hmen eleneniçaktırmayacak şekilde ayarlayamaya çalısıcam elenen hemen konuyu terk edip gitmesin diye :A

O kişi ben değilim dimi. En son Kaan ile başa baş demiştin benim için sonra da koptu olay.:(
Zaten elenirsem bu hafta son olur daha da ne oy kullanırım ne bir şey. Tüm enerjimi yıldızlara veririm.:A
@Ahmad oy verdimi. Sanki bana yamuk yaptı gibi hissediyorum.s.s

Reyting getiren yarışmacısını nasıl da koruyor ama dişi Acun :A Şimdi yollayamam oy akşama yetiştiririm en son yollayayım da ben belirleyeyim yarışmanın kaderini. Bak nasıl da fedakarım ama görüyor musunuz kendimi siper edicem kim elenirse benden bilecek :A
20:00 DA OYLARIN GELMİŞ OLSUN SON ANALRDA gelen oylarla zor olyuor ayarlaması :F

Tepkileri düşünerek oy ver o zaman sana tüyo. Kaan Atacan Ozan benzer tepki verir ben ve Deniz'i biliyorsun. Bu sana yeni yıl tüyom.:A Ama Deniz'e karşı korurum seni rahat ol.:F

O kişi ben değilim dimi. En son Kaan ile başa baş demiştin benim için sonra da koptu olay.:(
Zaten elenirsem bu hafta son olur daha da ne oy kullanırım ne bir şey. Tüm enerjimi yıldızlara veririm.:A
@Ahmad oy verdimi. Sanki bana yamuk yaptı gibi hissediyorum.s.s
kullandı :A Sana sen elendin yada elenmedin diye nasıl diyeyim ayoll :A

Akşama az kaldı bakacaz :F

Tepkileri düşünerek oy ver o zaman sana tüyo. Kaan Atacan Ozan benzer tepki verir ben ve Deniz'i biliyorsun. Bu sana yeni yıl tüyom.:A Ama Deniz'e karşı korurum seni rahat ol.:F

Yok ben rahatım sıkıntı yok gereği neyse o şekilde oylayacağım :A

Aferin canikom.:bhr: Zaten şüphem yoktu ama Gökhan senin aklını başından alır falan hiç uğraşamam.:F

Nasıl olsa 2 kişi elenecek problem yapma bence ilk eleneni 22.30 gibi açık et.:A
Bakalım ilk defa anlık puan durumları olusturmadım şuan sadece toplu puan durumu var yemekten sonra birşeyler ayarlamaya çalısıcam ayoll aklımda birŞeyler var :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,003
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar