Aramızda arada oluyor zaten birbirimize sarıp tatlı tatlı intikamlar aldığımız ama milletin içinde pek de uygun olmaz sanki.Niye tatlı intikam oluyor bunlar bence denemen lazım.
Kendini övünce en az @destere kadar sevimsiz oluyorsun.![]()
Aramızda arada oluyor zaten birbirimize sarıp tatlı tatlı intikamlar aldığımız ama milletin içinde pek de uygun olmaz sanki.Niye tatlı intikam oluyor bunlar bence denemen lazım.
Kendini övünce en az @destere kadar sevimsiz oluyorsun.![]()
Aramızda arada oluyor zaten birbirimize sarıp tatlı tatlı intikamlar aldığımız ama milletin içinde pek de uygun olmaz sanki.Sen pek rastlamıyorsun sanırım ben arada kendimi de sıvarım severim de bunu yapmayı.
![]()
![]()
Son günlerde hışmımdan muhtemelen pek ortalıkta görünmüyorsun pek rastlamıyorum doğrudur.Bu hafta ki hışmım mesela @MasacRE- 'de öyle bir etki yarattı ki konuya girip yazmaya çekinir duruma geldi. İşte ben.
![]()
Bu haftaya özel. Yarı finale çıkmam lazım. @denizz19 benden iyi olamaz.
Olamamış zaten bakın.@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 53486
O zaman ben şöyle yapayım. Şimdi millet sizin çeneden etkilenip size yüksek veriyor ya ben de tam tersini yapayım.
1 Ariana
2 Ziynet
3 Sibel
4 Gökhan
5 Candan nasıl sıralama güzel mi?![]()
Haftaya ararsın beni bulamazsın söylim.![]()
Kızdıracak bir şey söyledik mi anında "" bu ifade geliyor, Deniz'de yapıyor bunu siz kardeş misiniz yoksa
![]()
Kızdıracak bir şey söyledik mi anında "" bu ifade geliyor, Deniz'de yapıyor bunu siz kardeş misiniz yoksa
![]()
sen yarışmacımın moralini bozacağına oyunu göndersene beee akşama oylama @MasacRE-O bana özenen bi Junior.
1 vereyim dedim doğal olarak kızdım.![]()
hhahah aa yok ayoll yakasına yapışabilirsinMasacre yollamadı mi daha.😱 İyi puan Ver kanki yoksa biliyorsun.![]()
@cookies son haftalar yollayamadı ama çocuk hastaymış çok üzüldümOnu dün gece sıvadım o işini bilir.
Batuhan, Dreamy, cookies falan.![]()
konuda yatıyorsun resmen
konuda yatıyorsun resmen![]()
![]()
![]()
Hhahaha aa tabi şarkıcılar dışında yönetenlerde ilgilenmeleri lazım siz ariana ile birlikte tam bir ortak oldunuz ayollBu hafta önemli belki de en kritik hafta.
Acun'un survivor konsey sunumlarını hatırladım @EFE UYSAL @dosimosi @Bully![]()
Hhahaha aa tabi şarkıcılar dışında yönetenlerde ilgilenmeleri lazım siz ariana ile birlikte tam bir ortak oldunuz ayoll![]()
![]()
![]()