MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Niye tatlı intikam oluyor bunlar bence denemen lazım.:A
Kendini övünce en az @destere kadar sevimsiz oluyorsun.:):)
Aramızda arada oluyor zaten birbirimize sarıp tatlı tatlı intikamlar aldığımız ama milletin içinde pek de uygun olmaz sanki. :A Sen pek rastlamıyorsun sanırım ben arada kendimi de sıvarım severim de bunu yapmayı. :A :A

Aramızda arada oluyor zaten birbirimize sarıp tatlı tatlı intikamlar aldığımız ama milletin içinde pek de uygun olmaz sanki. :A Sen pek rastlamıyorsun sanırım ben arada kendimi de sıvarım severim de bunu yapmayı. :A :A

Son günlerde hışmımdan muhtemelen pek ortalıkta görünmüyorsun pek rastlamıyorum doğrudur.:A Bu hafta ki hışmım mesela @MasacRE- 'de öyle bir etki yarattı ki konuya girip yazmaya çekinir duruma geldi. İşte ben.:A

Son günlerde hışmımdan muhtemelen pek ortalıkta görünmüyorsun pek rastlamıyorum doğrudur.:A Bu hafta ki hışmım mesela @MasacRE- 'de öyle bir etki yarattı ki konuya girip yazmaya çekinir duruma geldi. İşte ben.:A

Oku oku bitmiyor ki yazılar nasıl bir çene var sende anlamadım ki :A He yazmamam da korkudan değil zaten diyeceğimi dedim sizin çeneniz benim oyuma etki etmiyor :A

Oku oku bitmiyor ki yazılar nasıl bir çene var sende anlamadım ki :A He yazmamam da korkudan değil zaten diyeceğimi dedim sizin çeneniz benim oyuma etki etmiyor :A

Bu haftaya özel. Yarı finale çıkmam lazım. @denizz19 benden iyi olamaz.:A

Olamamış zaten bakın.:A @Çiğdem-
Screenshot_2017-01-13-15-11-55.png

Kızdıracak bir şey söyledik mi anında " :)" bu ifade geliyor, Deniz'de yapıyor bunu siz kardeş misiniz yoksa :A
O bana özenen bi Junior.:A
1 vereyim dedim doğal olarak kızdım.:(
sen yarışmacımın moralini bozacağına oyunu göndersene beee akşama oylama @MasacRE- :F

ayrıca başkan olucak @destere de yollamamış :kizgin: @Doğu bile yolladı @MEnes en başta yollamıştı zaten sıvacı arkadaşlarınızdan utanın :A